Ha van egy dolog, amit észrevesz a házakról, amelyekben otthoni és otthonban működünk, bármi is legyen a helye. Az asztalon lévő eseményektől az éjjeliszekrényig tartó, bármi is kiemelkedik, mivel van a terület.

Még akkor is, ha nem „minimalisták”, a kiemelt háztulajdonosok hagyják, hogy bútoraik és kiegészítőik a rendetlenség elkerülésével sugározzanak. Tehát itt van néhány olyan hely, ahol az ősszel visszatérhet a házába. (Ezt a blog közzétételét csak a szemét adja meg.)

1. A soha nem használt eszköz, a több bögre

A fiók számos dinnye-golyóval. A ‘I Like NY’ kávé bögrék szekrénye. Bármennyire nehéznek tűnhet, a konyhai terület megszabadulása kétféleképpen segíti. Ez nem csak a fiókok és a szekrények területét takarítja meg, hanem lehetőséget kínál arra, hogy megmutatja azokat a dolgokat, amelyeket a nyitott polcokkal használ.

2. Tartsa meg, adományozzon, ártalmatlanítsa

Nehéz megtenni, azonban kapjon két nagy táskát, és lépjen be a hálószoba szekrénye előtt. Ideje megszabadulni a ruhától. Alapvető hüvelykujjszabály: Ha egy év alatt még nem használta, akkor el kell mennie. Az egyik táska adományozásra szolgál, tehát bármi, ami nagyszerű állapotban van, el lehet biztosítani. A másik táska ártalmatlanításra kerül, azaz arra a szakadt ingre, amely messze nem javul.

3. Régi ágynemű, régebbi smink

Az a piros törülköző, amely világos rózsaszínűvé válik? Ideje kidobni. A régi, koptató és még a nem használt fürdőszobai törölközők is sok helyet foglalnak el. Amellett, hogy ebben a szekrényben tartózkodik, ne feledje, hogy a smink lejárt is. Sokkal jobb, ha megszabadulunk attól a rúzstól, amelyet évekkel ezelőtt egy haverból „kölcsönzött”, ahelyett, hogy visszaadná.

4. Ez egy iroda, nem tároló

Még a leginkább homályos készüléken is van az internetes kézikönyv, tehát nincs szükség a fizikai megtartásra. Ezenkívül olyan kifogástalan, mint az egyetemi jegyzetek, csak helyet foglalnak el! Hidd el benne, mint a ruhái: Ha több mint egy éve nem nézett ki egy darab papírt, akkor valószínűleg megszabadulhat tőle. Ezenkívül újrahasznosítsa ezeket a régi kamerákat, valamint az elavult töltőket. Felfedezheti, hogy a tisztább iroda hatékonyabb.

5. Újrahidalás

Végül, azok a terek, amelyek hallják, hogy „én egyelőre csak itt tedd ide”, a legtöbb a garázs és a fészer. A sérült fűnyíróktól a hajlított csavarhúzókig ezek a területek nagyszerű tisztítást kérnek. Nem csak felismeri, hogy az eszközök valóban működnek (otthonának más részeinek javításához), az innovatív új felhasználásokat láthatja a helyhez, a régi dobozok tárolásán túl.

A deklubáláskor a szakértői szemét eltávolító üzlete, mint például a JustJunk®, segíthet Önnek. A Just Junk csapata eljön a házába, és elviszi az összes rendetlenséget, és újrahasznosítja az adományozást, és a készülékektől a bútorokig eldobja. Csak azért fizet, hogy pontosan mennyit szeretne megszabadulni. Lépjen ma a JustJunk.com webhelyre, hogy pontosan megnézze, hogyan segíthetnek egy tiszta, szervezett otthon megszerzésében. A Just Junk Ontario, Brit Columbia, Nova Scotia, valamint Alberta városában szolgálja fel a városokat.

Fotó kreditek: 1. Home & House 2013. március, Donna Griffith2 fényképezése. Home & House, 2014. február, fotó: Michael Graydon3. Home & House 2012. június kiadás, fényképezés: Michael Graydon4. Home & House átalakítások 2013, Donna Griffith5 fényképezése. Home & House 2012. július kiadás, fényképezés: Michael Graydon

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *