“Vezéreljen minden Insteon-kompatibilis eszközt távolról ezzel a vezeték nélküli távirányítóval-kívánta-e valaha, hogy ellenőrizze a világítási jeleneteket egy kézi szemüveggel, amely távoli távoli a kanapé kényelmétől?

A RemoTelinc az első vezeték nélküli távvezérlő, amely Insteon parancsokat küld a világításhoz és a készülékekhez, hogy távolról vezérelje őket, és minden insteon-kompatibilis eszközt be- és kikapcsoljon egy gombnyomással. Még több világítási jelenetet és homályos lámpát is létrehozhat a romantikus szintekhez ezzel a hasznos vezeték nélküli távvezérlővel, amely a kezébe illeszkedik. A hozzáférési pontra van szükség a RemoTelinc használatához, és külön -külön megvásárolják.

Hogyan működik-A RemoTelinc parancsokat küld az RF-en keresztül egy AccessPoint-ba (külön-külön megvásárolva), egy plug-in modul, amely ezeket a parancsokat áthidalja a PowerLine-hez, hogy az energia- és jelenet parancsokat az insteon-kompatibilis eszközökhöz továbbítsák a ház egész területén. A RemoTelinc legfeljebb hat lámpát vagy fénycsoportot képes vezérelni az Insteon hálózatához; Minden csatlakoztatott lámpát egy insteon-kompatibilis kapcsolóval kell vezérelni, vagy egy lamplinc-hez csatlakoztatva.

A ventilátor vezérléséhez indítson el egy kávéfőző sörfőzést, vagy állítson be bármely más készüléket, hogy be- vagy kikapcsoljon, dugja be a készülékbe. A RemoTelinc -et a négy AAA lúgos akkumulátor táplálja; Ezenkívül újratölthető akkumulátorokkal is működik (külön -külön megvásárolható). Könnyű beállítás
A RemoTelinc kevesebb, mint öt perc alatt beállítható, hogy bármilyen csatlakoztatott eszközt távolról vezéreljen egy egyszerű „dugó és tapintási” beállítási folyamat segítségével.

A „linkelt” eszközök vezérléséhez be- vagy kikapcsolhatja a RemoTelinc egyik gombját, vagy tarthat egy gombot, hogy megvilágítsák vagy tompítsák. A RemoTelincben lévő hat be-/kikapcsoló gomb mindegyikét fel lehet állítani, hogy minden fényt vagy csak egy fényt távolítson el az otthoni távolról, hogy drámai világítási jeleneteket hozzon létre.

A világ első Insteon-kompatibilis távirányítója!

Testreszabhatja és vezérli a teljes jeleneteket a 6 gomb mindegyikével, valamint az összes be- és ki

Jelölje meg jeleneteit a Remotelinc tiszta Mylar borítója alatt ”

Insteon-kompatibilis vezeték nélküli távirányító

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *