Ha van egy dolog, amely egy egyszerű bútordarabot látványossá alakíthat, ez egy friss festékréteg. Michael Penney, a dekorátor, a stylist és a két otthoni dekorációs üzlet tulajdonosa, Whitby, Ont., Egyetért. Nemrégiben elindított egy bútorfestéket fúziós ásványi festékkel, amelyet a keleti parti szeretet ihlette. “Inspirációt kapok minden olyan színből, amelyet látok a természetben és a tengerparton, amikor olyan helyeket látogatnak meg, mint a maine -i Kennebunkport” – mondja. “Nagyon sok lágy blues, zöld és dolguk van, amelyek időre vannak viselve, és úgy érzik, hogy a tengerparti.”

Ház & Home leült Michael -kel, hogy színes inspirációt beszéljen. Kattintson át a Penney & Company kollekció megtekintéséhez, és kapja meg a tippeit, hogyan lehet átalakítani a bútorokat egy friss festékréteggel.

“Ha a falak semlegesek, ami a legtöbb esetben vannak, válasszon egy akcentus színt a bútorokhoz, amelyet a térben nem találnak – olyasmi, ami eldobja a színséma kiszámíthatóságát.”

Mutassa ki, milyen színek tesznek boldoggá – ez a Design magazin könnyei vagy a Pinterest könyvjelzőinek könyvjelzőkkel történő felhasználásával lehet. Ezután használja ezt a palettát kiindulási pontként a kulcsfontosságú terekhez. “Dobd el a szeretett színeket, és hogy válaszolsz” – mondja Michael. „Mindig a blues és a zöldek és a vizes színek vonzódtak. A „Seaside” egy csodálatos, gazdag árnyalat, rengeteg pigmenttel, amelyet szeretek a hangulatos, sáros minőségű. ”

Próbáljon festeni egy táblát a választott színével, és legalább egy hétig él vele, csak hogy megnézze, valóban tetszik -e. Ha nem, vegye figyelembe a tónusú lecsökkentést. “Lehet, hogy a tűzoltóautó nem olyan, amellyel élhetne, de inkább egy igazán lenyűgöző, égett narancsot tehetne” – mondja Michael. A kollekció az ilyen típusú tompított, élhető árnyalatokkal rendelkezik, mint például a „Soapstone”.

Ne félj könnyebb, fényesebb színeket keverni a sötétebb hangokkal. A színes találatok art, kiegészítőkből vagy akár virágokból származhatnak. “Szeretek kombinálni a friss színeket, mint például a menta zöld és a sáros semlegesek, hogy földeljék őket, és megakadályozzam őket, hogy túl édesek legyenek” – mondja Michael.

A nagymamád bútorja poros árnyalatai? Visszatértek! “Amikor az összes olyan színt kiválasztottam, amelyet gondoltam azokra, amelyeket egy régi parasztházban vagy egy régi házban találtak” – mondja Michael. Kedvenc bútorárnyalata a kollekcióban? “Számomra ez a” Lily Pond Green “. Ez a régi zöld intézmény, amely igazán népszerű volt a 20. század elején.”

„Sok ember túlbecsüli régiségeik értékét. Ha a festés azt jelenti, hogy használni fogja, élvezze és ölelje át otthonában, akkor azt hiszem, érdemes festeni, és ne aggódjon az érték miatt. ”

A Penney & Company Collection összes festéke matt felületű, amely szüreti, időnős megjelenést kínál. „Ez a tökéletes lapos, történelmi kivitel annak a hiteles öregedési, házikó-érzésnek. Ha szeretne némi csillogást, adjon hozzá egy méhviaszt vagy egy réteg fúziós kemény kabátot egy lágy fényű. ”

“A festék hosszú utat tesz lehetővé a pep hozzáadásához a térbe könnyű, gazdaságos és nem kötelező módon” – mondja Michael. Ha színre vágyik, de nem akarja, hogy elkötelezze magát a falak festése iránt, inkább festse a bútorokat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kipróbálhassuk egy új árnyalatot, és természetesen sokkal könnyebb megváltoztatni, mint a falai.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *