Senior Design szerkesztő Joel Bray lépésről lépésre megosztja a szoba elválasztójának egy nagyon akcentusos darabvá történő átalakítását.

A szövet képernyője nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk a pillanatnyi nyomtatványt-könnyű megtenni, elég nagy ahhoz, hogy nyilatkozatot készítsen, és kevésbé várható, mint a drapériák vagy a párnák dobása.

Anyagok:

Szüksége lesz egy összecsukható képernyőre, permetezésre, keménylapra, szövetre és kapcsokra.

MEGJEGYZÉS: A hardveráruház méretre vághatja a keménylapot.

1. lépés: Válassza ki a képernyőt, és szedje szét

Válasszon egy erős, csuklós képernyőt, és távolítsa el mindent, kivéve a keretet. Ehhez eltávolítottam a keret felső részét az egyes paneleken úgy, hogy megkíséreltem lazán a kapocsokat, amelyek együtt tartják a keretet. Miután a keret tetejét eltávolították, könnyű volt elcsúsztatni a szövetet és a mullionokat.

2. lépés: Festékkeret

A panelek eltávolítása után a teljes keretet permetezzük, beleértve az összes csuklópántot és a laza darabot, és hagyja megszáradni. Világos elsődleges sárgaot használtam a pasztell anyaggal való éles kontraszthoz.

3. lépés: Készítsen új szövetpaneleket

Van egy 1–4 ″ vastagságú keménylap-lap, amelyet három panelre vágnak, amelyek beleférnek a keretbe. Ezután vágjon három darab szövetdarabot, mindegyik kissé nagyobb, mint a keménylap panelek. Tekerje be az egyes szövetdarabokat egy keménylap -panel körül, és a képernyő hátulján vágott le egy vágott pisztollyal és 1–4 ″ kapcsokkal. A szövetet az ismétlés szerint fektettem, hogy a képernyő külső két panelje azonos mintázatú legyen, míg a középső panel kissé eltér. A sokkal készebb megjelenés érdekében festse fel a keménylap hátulját, és fedje le a szövet szélét a széles szalagra ragasztva.

4. lépés: Összeszerelje a képernyőt

Csúsztassa a szövetbe csomagolt paneleket a festett keretbe. Ha eltávolította a keret felső részét, adja vissza 1–2 ″ kapcsokkal. A képernyő segítségével adja hozzá a mintát és a magasságot egy szobához.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *