megosztásában gondoskodnak!

Csipog

Ossza meg

Csap

Ossza meg

Levél

Az otthona zöldebb és fenntartható anyagokkal történő felújítása vagy építése egy életen át tartó beruházás. Jelentős értéket ad, csökkenti a költségeket és csökkenti a szénlábnyomát. A jégpanelek innovatív építőanyagok, amelyek javítják otthonának hatékonyságát.

Az O’Brien Contracting Abbotsfordban otthoni építő és felújító társaság. Többet osztanak meg a jégpanelekről és arról, hogy miért kellene megfontolnia őket a következő építési projekthez:

Mik azok a jégpanelek?
A jégpanelek egy új, technológiailag fejlett szigetelő építőanyagok, amelyek kompozit boríték paneleket használnak. Ezeket kibővített polisztirol- és acélcsapok készítésével készítik, hogy robusztus borítékot hozzanak létre, amely az otthona köré csomagol. A jégpanelek kiküszöbölik a termikus csatlakozást és az energiavesztést, energiát és pénzt takarítva meg az új otthoni vagy otthoni kiegészítéshez.

Jobb hőtanasjegyek
A jégpanelekkel számos előnye van, ami teszi ilyen versenyzővé. A légmentes természet miatt biztosítja a jobb belső levegőminőséget termikus áthidalás nélkül. A termikus áthidalás kifejezés a hagyományos fűrészáru keretes falakra utal, amelyek „hídot” hoznak létre a meleg vagy hideg levegő számára, hogy az épületbe be- és kiszivároghassanak. A jégpanelekkel ez a híd nem létezik, tehát nincs esély a nem kívánt hőmérsékleti változásokra. Ez azt is jelenti, hogy többet takarít meg a havi közüzemi számlákról, és élvezni fogja az otthoni kényelmet.

Nincs penészkockázat
A standard keretező anyagok általában acél helyett fát használnak. Az a kockázat, hogy a fát a nedvesség befolyásolhatja, és rothadáshoz és penésznövekedéshez vezethet. A jégpanelekben használt horganyzott acél esetén ennek nincs kockázata. Az acélt nem befolyásolja a nedvesség, így az anyagot aggodalom nélkül lehet beszerelni. Az otthona biztonságos, biztonságos és egész évben egészséges lesz.

Könnyű és újrahasznosítható
A jégpanelek könnyű jellegének köszönhetően megtakaríthatja a telepítési költségeket. Ez is kevésbé munkaigényes, tehát még az építési folyamat is hatékonyabb. Ezenkívül a panelek újrahasznosíthatók és újrahasznosíthatók, ami növeli az otthoni zöld előnyeiket, és a polisztirol újrahasznosított anyagokból származik. A jégpanelekkel kifejezetten az egyes projektek specifikációinak megfelelően megtervezték és megtervezték őket, tehát minimális hulladék maradvány van.

Hagyja a profikra
Míg a jégpanelek könnyűek, könnyen telepíthetők és költséghatékonyak, ez nem egy barkácsolás. Mint minden építési projekt, elengedhetetlen, hogy a munkát szakemberre hagyjuk. Az O’Brien Contracting évek óta tapasztalja az otthoni felújítások és építési projektek kezelését, ideértve a jégpanelek beszerelését. Biztosítják a megfelelő tervezést, engedélyeket és a telepítést, így a lehető legtöbbet hozza ki az otthoni felújítási dollárból.

Főbb otthoni felújítások Abbotsfordban

Az O’Brien szerződéskötése a fenntartható jövő fenntartható felújítások révén történő végrehajtásának küldetését követi. Szorosan együttműködnek ügyfeleikkel az abszolút elégedettség, az otthoni hatékonyság és a fenntarthatóság biztosítása érdekében. A bizalom, az integritás és a teljes tisztelet révén biztos lehet benne, hogy csapatának kiválasztásakor.

Vegye fel a kapcsolatot az O’Brien Contracting Ma!

A RarovationFind Certified az integritás szimbóluma, amelyet csak a lakásfelújítás, a szolgáltatás, a karbantartás területén a legmegbízhatóbb vállalatok birtokolnak. Ez növeli a fogyasztók bizalmát az Ön vállalkozásában, így előnyt jelent a verseny felett, miközben a legjobbként validálja Önt.

Több, mint egy online könyvtár, mi vagyunk a Nyugat -Kanada leggyorsabban növekvő marketing platformja a legjobb ügyletek, szolgáltatások és lakásfelújítási társaságok népszerűsítésére és összekapcsolására a háztulajdonosokkal.

Kattintson az Abbotsfordban található nagyobb otthoni felújítások megtalálásához.

A megosztás törődés!

Csipog

Ossza meg

Csap

Ossza meg

Levél

Még szintén kedvelheted:

Miért van szüksége csak egy társaságra a fő otthoni felújításhoz

Miért van szüksége csak egy társaságra a fő otthoni felújításhoz

Számos oka van annak, hogy jelentős otthoni felújítást kezdjenek el. Talán szereted a környéket, de kiesett

Miért kell előre foglalnia a napenergia -telepítést és az elektromos munkát

Miért kell előre foglalnia a napenergia -telepítést és az elektromos munkát

Ha bármilyen lakásfelújítási vagy otthoni karbantartási projektről van szó, akkor a legjobb, ha korán kapcsolatba lép a szakemberekkel. Csinál

Az energiahatékonyság szem előtt tartásával történő felépítése és felújítása

Az energiahatékonyság szem előtt tartásával történő felépítése és felújítása

Az energiahatékony házak a jövő hulláma. Több háztulajdonos arra törekszik, hogy fenntartható lakótereket és R -t hozzon létre

Különböző típusú egész otthoni felújítások

Különböző típusú egész otthoni felújítások

Ahogy az életmód vagy a háztartás igénye megváltozik, elkezdhet gondolkodni az eladásról, hogy jobban illeszkedjen. De mielőtt l

Séta a Wesbest egyedi építési folyamatán

Séta a Wesbest egyedi építési folyamatán

Évekig tartó együttműködés és partnerségek után Vancouver környékén, Roham és Peyman csatlakoztak, hogy elindítsák a házépítő com-otHárom előnye a megbízható fővállalkozók felvételének Calgary -ban

Három előnye a megbízható fővállalkozók felvételének Calgary -ban

A fürdőszoba felújítására vagy a konyhájának korszerűsítésére gondol? Talán érdekel egy teljes alagsor

5 A környezetbarát vállalkozó kiválasztásának előnyei

5 A környezetbarát vállalkozó kiválasztásának előnyei

Számos nagyszerű oka van a fenntartható felújításnak. Például előfordulhat, hogy csökkenti a környezeti IMPAC -t

Az otthoni felújításokkal kapcsolatos szakmai vállalkozóval való együttműködés előnyei

Az otthoni felújításokkal kapcsolatos szakmai vállalkozóval való együttműködés előnyei

Az otthoni felújítási projektek izgalmasak, de készségeket és ismereteket igényelnek a minőségi eredmények biztosítása érdekében. Még akkor is, ha van DIY E

Shareaholic által

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *