szent macskák életében, valóban hat éve blogolunk?!

Úgy érzi, hogy az 5 Blogiversary éppen most történt, valamint hogy egyszerű hónapokkal ezelőtt volt, hogy 2007 volt, és kis képeket tett közzé, valamint néhány mondatot minden este készíteni arról, hogy mi folyik a tető alatt. Ennek a tapasztalatnak az egész éve izgalmas volt, azonban az elmúlt 12 hónap konkrétan olyan dolgokat hozott, amelyekre soha nem vártunk, amikor elindítottuk ezt a webhelyet: egy olyan könyv, amely valahogy megérkezett a bestseller listára, egy megvilágító gyűjteményre A legjobban itt fejlesztették ki Richmondban, egy regionális társasággal, egy rövidfilmkel az Oprah -ról (mi?!), valamint valószínűleg a legérdekesebb dolog mindenki számára … egy új otthon egy olyan közösségben Hosszabb ideig, mint mi is blogoltunk.

Preferált videóink

A hatodik blogvilágunkhoz egy húsz darab zenekarral akartuk kezdeni a dolgokat, hogy szerenadáljunk, miközben megeszed a kenyérpirítóját, és görgetjük ezt a bejegyzést, ám a logisztika kissé trükkös volt. Tehát úgy döntöttünk, hogy a következő legfinomabb dolgot választjuk: egy héten át a blogvilági rajongók, valamint a színfalak mögött (csakúgy, mint az elmúlt években, itt, itt, itt és itt is). valamint az ünnepségek a legjobban kezdődnek. Itt van néhány olyan dolog, ami a hétre csap:

Egy nap az életben tele van fotókkal és részletek egy tipikus napról számunkra (csak görgessen erre!)

Figyelemre méltó ajándék, amely éppen a repülőgépjegyeket tartalmazza

Mathy mozgóképességű kördiagramok, valamint blog statisztikák arról, hogy pontosan hogyan töltjük az időnket, honnan származik a pénzünk (és honnan megy), néhány meglehetősen intenzív tényvel és figurával együtt (amelyek közül néhány még meghökkent minket)

A kérdések és válaszok, amelyek tele vannak megoldással rengeteg személyes aggodalomra, amelyeket a Facebookon keresztül benyújtottak

A színfalak mögött közzéteszik a legutóbbi Oprah Stintünkről (egy nagyon vicces történet van arról, hogy pontosan hogyan kezdődött ez a nap…) egy kliptel együtt, srácok

Egy olyan oldalsó koncertről szóló közzététel, amely nem sikerült (nyersz néhányat, elveszítsz néhányat, tehát azt hittük, hogy olyasmi, ami nem működött, szórakoztató lenne a visszafutó pillanat)

annak a lehetősége, hogy az emberek elmondják nekünk önmagukról, amelyet John alig várhat, hogy mindenki számára infographic-ízléses összefoglalót forogjon

Tehát a show -val! Néhány preferált blogvilágos üzenetünk, amelyre visszatekinteni kell, a „Nap az életben” eldöntésünk, mert szórakoztató visszatekintni arra, hogy milyen idők voltak az előző években – különösen, hogy pontosan megnézzük, hogyan változott a környezetünk, valamint a háztartásunk (Kattintson oda, hogy megnézze a 2012 -es, 2011, 2010 és 2009 -es éveket).

De ha minden alkalommal dokumentálod magad, egy máris hosszú napot eredményezhet (pl.: Az állvány beállítása a mosodai összecsukáshoz), tehát ebben az évben csak iPhone PIC-házirendet indítottunk annak biztosítása érdekében, hogy a napunk kevésbé legyen tele a videóval. A kamera felépítése és még sok, nos, mint egy valódi nap az életünkben. Tehát bocsásson meg néhány kép ropogós kiváló minőségének. Ez valódi élet, yo.

6:15: John Up. Ma megy a környéken, de néhány nap ez a fitneszközpont (és néhány nap csak az ágyban marad). Amikor visszatért, van még egy kis idő, hogy válaszoljon néhány e-mailre, mielőtt a nők felébrednének.

7:45: Clara ébren van, valamint ő, valamint John, valamint John kezdi a napot, amikor néhány a térében játszik (lego sárkányt készítettek). Kihúzom a zuhanyt, valamint az öltözködést, valamint a Burger kiszáll az ágyból, azonban csak egy pillanatra egy bili szünetre. Aztán annyira visszatért, mint az ágy neki.

8:30: Mindenki a földszinten van. A reggelit különböző helyeken fogyasztják, köztük a Clara reggeli joghurt-csésze, miközben néhány Jake-t, valamint a Neverland Pirates-t veszi be, miután velem játszott egy mágneses-Doll. Ugorozok az olvasáson, jóváhagyom, és válaszolok olyan megjegyzésekre, amelyek egy éjszakán át összegyűjtöttek, miközben John zuhany alatt és borotválkozik.

9:00: Egy kicsit elmaradva az iskola rutinját, gyorsan felöltözöm Clara -t, miközben John az intézménytáskájába dobja snackjét. John, valamint Clara éppen időben nem áll rendelkezésre az óvodába érkező 15-20 perces autóútra (a fényektől függően). Visszatérek a korrektúrába, és duplán ellenőrizzem a reggeli közzétételt, mielőtt tíznél fel kellene mennie-ügyelve arra, hogy a linkek működjenek, az összes kép be van-e lépve, valamint néhány last minute csípést.

9:45: Clara az óvodában leesett, így John néhány feladatot futtat a Method Home -n, nevezetesen az élelmiszerboltban megállva a hűtőszekrény feltöltésére. Néhány percet igényelek, hogy válaszoljak az e -mailekre, mielőtt a közzétételt 10 -kor közzéteszem.

10:30: John’s House az élelmiszerboltból, valamint én is hektikus megjegyzéseket teszek a reggeli poszthoz. Amikor az ételt elhelyezik, John kihasználja a békés otthont, hogy összpontosítson néhány számítógépes munkára: fényképek készítése, az e -mailekre válaszolva, valamint a választás megkezdése, valamint a PHO méretű, valamint a Size Pho.TOS a hét későbbi szakaszában történő közzétételhez. Készítek néhány last minute képet egy közelgő kiadványhoz, mert a The Sun végül úgy döntött, hogy megtudja, és akkor e -mailt küldök a show -házról, mielőtt elkezdenék a következő nap közzétételét.

Dél: Ideje felvenni Clara-t az iskolában. Mivel utána van egy kielégítő legjobbunk, mindketten elindulunk. Amikor Clara 12: 30 -kor választotta fel, Jason’s Deli -je felé fordulunk, hogy gyors ebédet kapjunk az 1:30 találkozónk előtt.

13:00: Visszatérve a járműbe, hogy 30 perces autóútra kerüljön a kinevezésünkhöz, amely a Massey Street of Dreams fényképezi a Quadruple Home összeomlási kiadványát, amelyet a múlt héten osztottak meg. Ez már úgy érzi, mint az egyik olyan nap, amikor online online vagyunk.

14:15: John fényképezi a házakat, miközben információkat gyűjtök útmutatónkból, Justinból. Hasonlóképpen elviszem, hogy egy ponton közzétegyem a telefonomról a délutáni közzétételt. Justin 10 éves gyermeke ott volt, így Clara sok időt töltött új barátjával játszva, bár végül mindkettő végül pihent, mert közel álltunk Clara szundidához, valamint Justin gyermeke is időjárási körülmények között volt (ennélfogva nem tartózkodik intézményben, hanem velünk együtt címkézni).

15:00: Elhagyjuk az álmok utcáját, hogy a 40 perces autóútra hazahozzunk. Használom a jármű utat, hogy utolérjem a túrák közben kialakult megjegyzéseket. Clara elolvasta egy könyvet a hátsó ülésen, valamint John rendszeresen bejelentkezik vele, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem aludt -e el. Nem veszíthet egy valódi szunyókot a házban, ha tíz percig elengedi a kocsiban!

15:45: Ház vagyunk, és Clara lefelé is van. Ez általában a legfontosabb munkakörülési idő, azonban néhány perc alatt van egy telefonos interjúm, amely a nagyon Spirit Sunday Clip-hez kapcsolódik, valamint egy showhouse telefonhívást az építővel, valamint a csapata utána. John megváltozik a munkaruhákba, így el tudja ütni a Sunroom burkolatát és körömlyukait, miközben két telefonhívást, néhány e -mailt zsonglőrzek, és megpróbálom a közzétételt felárazni, amelyet aznap elkezdtem.

17:30: Clara feláll a szunyókálásából, tehát felmegyek, hogy megszerezzem őt, és egy kicsit játszunk a helyén.

18:00: Háztartási séta ideje! Nem kapunk egyet ezek közül minden este, azonban ez az időjárási állapot ugyanolyan szép, hogy elkerüljük a mai napot. Beszélünk a Clara intézményi napjáról, a közelgő üzenetekről, amelyeket mind írunk, valamint arról, hogy milyen munkákat remélünk, hogy másnap végezzünk.

18:45: Ház a séta és a vacsora ideje. A ma esti háztartás előnyben részesített – baromfi -négyzetek (frissítés: itt van a recept). Clara keverési képességeit velem együtt dolgozik, miközben ismét megvizsgálom a megjegyzéseket, valamint végül a közzétételt, amelyen a nap folyamán szórványosan dolgozom. Az a dolog, hogy 7 üzenetet osztunk meg egy öt napos időszak alatt, az, hogy mindig azon dolgozunk, hogy kitöltsünk néhányat, amelyek már meg vannak írva, újokat készítünk, és megválaszoljuk azokkal kapcsolatos aggályokat.

19:30: Vacsora készül, így ülünk együtt enni. Clara nagyon kevés bátorítással kapja meg a paradicsomot, valamint a zöldségeket, és még egy baromfi tér felét is eszi. Vacsora után takarítom meg, miközben John néhány e -mailt foglalkozik, amelyek egész nap fejlődtek. Aztán Clara, valamint néhány percig bepillantottam a kanapén, befejezve a Jake, valamint a Neverland Pirates epizódját, amelyet az iskola előtt kezdett el.

20:15: Lefekvés a Clara számára. Minden este más segítőkkeverékért szavaz, ám ma este anyja a fogakkefe, valamint a PJ -ről, megváltoztatva a felelősséget, miközben apa díjat fizet a történet elolvasásáért.

20:30: Ha Clara ágyba van rakva, itt az ideje, hogy néhány további órán belül elfogjon, mielőtt az éjszakai laptopjainkat tároljuk. John befejezi a közzététel He előkészített fényképeit a nap elején, miközben felzárkózok bármilyen olyan aggodalomra, amely a nap folyamán felmerült a Facebookon vagy az Instagram -on, valamint néhány könyvvázlat -cucc elküldését a kiadónknak (igen, hivatalosan dolgozunk KÖNNYEN KÖNYV! Ahh!). Végül a TV bekapcsol, és mi is félig megtekintjük, amikor néhány last minute e -mailt, megjegyzést és egyéb számítógépes munkát készítünk. Nem tudjuk elhinni, hogy kivéve a John’s Sunroom caringot, egyáltalán nem csináltunk sokat DIY-t, ami azt jelenti, hogy a holnap valószínűleg egy projekt-nehéz este lesz (miután Clara mindegyikét ágyba dobta).

22:00: Annak érdekében, hogy ellenálljunk a munkavégzés iránti vágynak, megtisztítjuk és kikapcsoljuk a lámpákat a földszinten, elhelyezzük a számítógépeinket, és ugyanúgy fejezzük, mint a TV -t az ágyban. Jelenlegi rutinunk megpróbálja felzárkózni a Netflix régi detrakciós epizódjait (John 70% -át, valamint körülbelül 120% -ot vagyok benne, annak köszönhetően, hogy testvére rabja lett).

23:30: John már néhányszor elaludt az Olivia-Pope Tirade közepén, tehát a TV kialszik, amikor az epizód véget ért. A fogak megtisztításával, valamint az érintkezőkkel szemben John második széle van, és néhány oldalt olvas egy BO -rólOké, miközben dekompresszálom a Pinterest böngészését a mobiltelefonomon, néhány késő esti sms-t Katie Bowerrel és Roo-val. A Burger végül a borítók alá kerül, hogy köztünk csapjon be, valamint a lámpák éjfélkor kialudnak.

További üzenetek a Young Home Love -tól

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *