Itt van egy kis csoda, amely felhívta a figyelmünket. A 16: 9 7 ″ fotoframe, amely integrálja a digitális TV -hangolót, valamint egy távirányítót tartalmaz, mindössze 45 fontért. Miközben kicsi, arra törekszik, hogy ez csak teljesen kifejleszthető, ha a csempékkel egy mellékhelyiségű TV -szerelt öblítésbe kerül. A jó „megfelelő” mellékhelyiségű telefonszámokkal, amelyek 1500 fontba kerülnek, érdemes kipróbálni. Ha kezeli a modot, tudassa velünk!

„Nézze meg a digitális televíziós csatornákat, hallgassa meg az MP3 zenét, és természetesen megtekintse a kincses fényképeit. Mindez lehetséges ezzel a hordozható eszközzel, amelyet otthon, otthoni szórakozásra, munkahelyi vagy akár autójában is felkészíthetnek! Hozzon létre képeket, valamint zenét memóriakártyák vagy USB -kapcsolat felhasználásával. A 7 hüvelykes Eleonex digitális képkeret egy szenzációs médiaközpont, amelyet magával vehet.

A DVB-T digitális tuner készen áll arra, hogy biztosítsa az Ön területén kínált összes Freeview csatornát, valamint az integrált sztereó hangszórók azt sugallják, hogy kiváló zajt kap a televízióhoz, valamint az MP3 lejátszáshoz! Jellemzők:

Digitális TV (DVB-T digitális tuner)

EPG TV útmutató az ütemezéssel

Digitális képnéző

Falra szerelhető

Sztereó hangszóró beépített

Óra és naptár funkció

Teljes távirányító

Otthon dolgozik, a járműben dolgozik (12 V) ”

Tilevision mellékhelyiség tévékei

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *