Az Autonomic nemrégiben bejelentette a Media Center Edition Control Server küszöbön álló kiadását…

„North Salem – NY – Az Autonomic Systems, Inc. bejelentette a Microsoft Windows Media Center Edition PCS kétirányú vezérlési protokoll -kiszolgálójának kiadásának dátumát. (MCE szerver). Az MCE Server célja a professzionális A/V integrátorok, akik egy MCE számítógépet kívánnak felhasználni létesítmény nagy médiakiszolgálóként, kétirányú vezérlésű távoli érintőképernyős panelek segítségével.

Áttekintés
Az Autonomic Home MCE Server egy szoftver alkalmazás, amely a Microsoft Windows XP-t futtató számítógépre telepítve a Media Center 2005 ™ -val vagy bármilyen verziója Microsoft Windows Vista ™ -et valós idejű, távoli, kétirányú kommunikációt biztosít a Media Center felületével. –

Ezt a terméket professzionális audio / video -telepítők és integrátorok használják egy harmadik fél vezérlő rendszerével vagy szoftverével, amely kétirányú TCP / IP kommunikációra képes a távoli eszközökkel. A szoftver visszajelzést és vezérlést biztosít az audio, a videó, az élő és a rögzített televízió, az internet és az FM rádió, a fotók (diavetítések) és még sok másról.

A médiaközpont funkcionalitásának kétirányú vezérlése vezeték nélküli vagy falon belüli érintőképernyővel, weboldalakkal vagy más interfész opciókkal, a használt vezérlőrendszertől vagy szoftvertől függően érhető el.

A lakossági telepítők felhasználhatják az MCE Server-et a Windows Media Center PC-n, hogy költséghatékony, mégis hiperfunkcionális teljes ház médiakiszolgálót biztosítsanak multi-zónás audio alkalmazásokban, robusztus felületgel az MCE médiakönyvtárának böngészésére és kezelésére. A Photo Slideshow képességek felhasználhatók a plazma és az LCD kijelzők virtuális művészeti munkájának ellátására.

A rendszer visszajelzését a vezérlőrendszer a médiaközpont felületén keresztül továbbíthatja vagy felkérheti az autonóm MCE szerver üzenetküldő képességeinek felhasználásával, hogy üzeneteket küldjön a médiaközpont „10 ′ interfész” -re, például a hívófél -azonosítóra, a riasztási zóna állapotának megváltoztatására vagy más eseményekre. , és tedd fel a felhasználó egyszerű, feleletválasztós kérdéseit, amelyeket a hagyományos médiaközpont párbeszédpanelekkel mutatnak be.

A kereskedelmi alkalmazások magukban foglalják a bárok / éttermek, a tematikus park vagy a múzeum audio / video lejátszási ellenőrzésének, a nyilvános tér dinamikus video hurkok, a kioszkvezérlés vagy a fotó / videó kijelző hirdetések számára történő funkcionalitását.

Jellemzők

Kétirányú TCP-IP vezérlés
Az MCE szerver valós idejű visszajelzést és médiavezérlést biztosít az MCE számítógép szinte minden funkciójához egy robusztus, kétirányú TCP-IP kommunikációs protokoll segítségével. A vezérlőrendszer -kliens manipulálhatja az MCE szállítási, navigációs és médiakönyvtári tulajdonságait egy helyi hálózaton keresztül, vagy távolról az interneten keresztül.

Több példány és a médiaközpont kiterjesztője
Több példány (felhasználói munkamenetek) böngészhet és ellenőrizhető, beleértve a médiaközpont -kiterjesztőkhöz tartozó munkameneteket is. A médiaközpont -számítógépből és több kiterjesztő eszközből álló hálózat mind ugyanazon szerverpéldányon keresztül vezérelhető, amely a gazdagép MCE számítógépen található. Ez nagyon hasznos több zóna, többszobás alkalmazásokhoz. Tekintettel arra, hogy az MCE számítógép minden felhasználói példánya képes fenntartani az egyes médiakönyvtárakat, az egyéni médiagyűjteményeket a végfelhasználók fenntarthatják és elérhetik.

Gazdag médiakönyvtár böngészés és sorkezelés
Az MCE Server gazdag felületet biztosít az MCE Computer médiakönyvtárának böngészésére és keresésére műfaj, album, művész, játéklista vagy cím alapján. A média véletlenszerűen hozzáférhető az azonnali lejátszáshoz, vagy bármilyen szinten hozzáadható a Play-Queue-hez. (azaz a „PlayGenre„ Jazz ”sor = true” parancs hozzáadja a médiakönyvtár összes jazz címét a sorba, anélkül, hogy megszakítaná a jelenleg lejátszott médiát)

Médiainformációs visszajelzés
Az MCE Server vezérlőrendszert képes ellátni a zenei, video-, DVD-vel és televíziós médiákra, például albumra, előadóval, címre, időtartamra, műfajra, megjelenési dátumra, zeneszerzőre, fejezetre, rendezőre, csatornára, állomásra, programra, programra. Útmutató címe és még sok más.

Szállítási irányítás
Parancs és kapjon visszajelzést a lejátszáshoz, szünethez, leállításhoz, kihagyáshoz, kihagyja az előző, véletlenszerű (shuffle) és ismételje meg a hordozóvezérlőket.

IR-Remote Control emuláció
Parancs a szerverhez, hogy kiadjon az MCE távirányítóján elérhető IR parancsot.

MCE interfész navigáció
A vezérlőrendszerek parancsot adhatnak az MCE Server -nek, hogy véletlenszerűen érjen el az MCE interfész sok területén. Parancsok érhetők el a közvetlen navigáció elindításához, a mymusic, a zenei albumok, a zenei művészek, a képeim, a TV -m, a rögzített TV, a diavetítés indítása és még sok más. A teljes listát lásd az MCE Server TCP-IP protokollpapírjában.

Valós idejű események
Az MCE ügyfelek parancsot adhatnak ki a szervernek, hogy feliratkozzanak az MCE felületen belüli valós idejű eseményekre. Ezek az események valós idejű érintőképernyős visszajelzésekhez használhatók, még akkor is, ha a felhasználó közvetlenül kapcsolódik az MCE dobozhoz. Az eseményeket a hordozóvezérlőkre, a navigációra, az indításra és a leállításra és még sok másra küldik el.

MCE Server béta program
Az MCE szerver 2006. júniusában jelenik meg. Az Autonomic Home, Inc.Jelenleg képesített integrátorokat és hobbistákat keres a béta tesztelési programunkban való részvételre. Ha szeretne szerepelni, kérjük, töltse ki az MCE Server Beta-Tester alkalmazást. ”

Autonomichome.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *