vezeti a ControlThink -t, bemutatta a Thinkremote szomszédsági kiadását , webböngésző, valamint mások jelzik a béta meghívását.

„A ThinkRemote ingyenesen beállítja a Windows Sideshow anyagot, és az oldalsó kézikönyveket napi elektronikus eszközökhöz, például mobiltelefonokhoz, hordozható játékkonzolokhoz, valamint távirányítóhoz hozza. A vezetékes, vezeték nélküli, valamint az internet-alapú csatlakozás támogatásával a ThinkRemote bármikor, bárhol összekapcsolja Önt a számítógépével, valamint az anyagával.

Tehát módosítsa a zenét a számítógépén, tekintse meg a nyaralási fényképeit, vagy keresse meg a PowerPoint prezentációt a telefon felhasználásával. Vagy PlayStation hordozható (PSP). Vagy egy nintendo wii. Vagy a munkában böngészője. A készülékek kibővítésével, valamint az alapvető harmadik fél-oldalsó sidees-eszközökkel való kompatibilitással a lehetőségek korlátlanok.

Használja a ThinkRemote -t ​​a már birtokában lévő eszközökkel
Használja ki a Windows okostelefonja vagy az Apple iPhone teljes képességét. Vegyen egy kis szünetet a játékoktól, és keresse meg a PC zenei könyvtárát a Nintendo DS -en vagy a PlayStation Portable -en. Vagy keresse fel a hatalmas képernyőt, és használja fel a Nintendo Wii vagy a PlayStation 3 webes böngészőjét.

Függetlenül attól, hogy házban vagy az irodában tartózkodik, a ThinkRemote lehetővé teszi, hogy hozzáférhessen az oldalsó anyaghoz, és bárhonnan kapcsolatba lépjen a számítógépével. A ThinkConnect beépített támogatásával a ThinkRemote még a tűzfalak fejfájását, valamint a kapcsolódó műszaki problémákat is elveszi.

Basic Sideshow eszközökkel működik
Fotó nézők. Powerpoint navigátorok. Készlet, időjárás, valamint hírcsatornák. E-mail, naptári találkozók, valamint a médialejátszók vezérlése. Kompatibilis az alapvető Sideshow-eszközökkel (beleértve a 3. felek eszközöket is), a ThinkRemote biztosítja, amit szeretne, ahol szeretné.

A ThinkRemote az alapvető Windows Sideshow kezelési panel -kisalkalmazással összehangolva működik. Keverje össze, és egyeztetjen a nem gondolkodás nélküli eszközökkel aggodalom nélkül.

Integráljon a Z-Wave® WISE házához (Standard Edition)
Keresse meg a Thinkremote támogatást a Z-hullámú távirányítóban. Ezután tompítsa a lámpákat, cserélje ki a termosztátot, vagy csak élvezze az egész otthoni fajtát, és navigáljon a távoli képernyőn lévő oldalsó anyagot. A ThinkRemote Basic Edition még beépített kezeléssel rendelkezik a Windows Media Center ™ kezelésével. ”

www.controlthink.com: [a www.earthtimes.org]

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *