Itt van egy érdekes Windows XP MCE távoli X10 -től. 2 tervben kapható, az egység RF, nem pedig a normál IR. Amellett, hogy 10 méter vagy annál nagyobb tartományt szerez, anélkül, hogy a helyszíni vonalra van szükség, ez az egység megszünteti a nagy csúnya IR -vevő szükségességét is, amelyre jelenleg a Microsoft Remote -hez szükséges.

„Képzelje el, hogy a számítógépe ellenőrzése alatt áll, akár 10 méterre, egyedi vezeték nélküli távirányító segítségével! Az MCE távirányítójának köszönhetően közvetlenül hozzáférhet a PC DVD meghajtójához, például ugyanolyan egyszerűen, mint a CD -lejátszóhoz.

A Live TV, a DVD menüvel és a TV -t, a Mode Keys -rel egy gombnyomással elindíthatja a különböző lejátszókat, és a navigációs kulcsoknak köszönhetően navigálhat az adott menüben. irányítsa a digitális TV -jét a PC -n ugyanúgy, mint a normál TV -vel

Az MCE távirányító kompatibilis a Windows MediaCenter Edition -val, így az összes „multimédiás fájlt” úgy rendezheti, ahogy a kívánt. Csak válassza ki a letöltött audio- és videofájlokat egy egyszerű gombnyomással. Még ellenőrizze a webböngészőjét, és érje el a kedvenc weboldalait, vagy navigáljon bármely más PC -alkalmazásban.

Főbb jellemzők

Vezérelje a számítógépet távolról akár 10 méterre.

Együttműködik a Windows MediaCenter Edition segítségével.

Könnyű navigációs kulcsok.

Az MP3, a videofájlok és a DVD lejátszása egy gombnyomással, és egyszerűen vezérli azok funkcióit.

Vezesse a TV- és rádiócsatornákat a PC -n.

Nézze meg fényképeit a PC -n.

(Termékszám: OR23/22E & CM23E) ”

A Media Center Remotes: www.x10europe.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *