Ah, a „Alley”. Az a szeretetteljes név, amelyet a házunk eredeti része (a bal oldalon), valamint a kiegészítés (jobbra) közé tartozó furcsa területén adtunk. Nagyra értékeljük, hogy elhagyták ezt a területet (tehát nem veszítenénk el ezeket az ablakokat, mint amennyire lenne, ha csatlakoznánk a szerkezetekhez, ahelyett, hogy a sikátorot előállítanák), bár ez a kínos típusú.

Jelenleg egy nagyon rövid (és nagyon kopott) erkélyre, kilátással a sok Liriope -ra, az AC egységünkre, az olajtartályunkra, valamint a szomszéd házára.

Preferált videóink

Teljesen haszontalan számunkra. Hacsak a program nem szeretjük az izgalmat, hogy mikor / mikor / ha a fa szétesik a lábunk alatt.

Egy ideje visszaálltunk a koncepcióval, hogy séta útjává tegyük (olyan lépések, amelyek egy meglehetősen burkolt területhez vezetett, cserepes növényekkel stb. nem-nagyon funkcionális terület a kerékpárok parkolásához, valamint a hátrafelé sétáláshoz, és figyelembe véve, hogy már van a ház másik oldalán épített teraszunk, amely sokkal jobban működik. Tehát visszamentünk a A rajztábla, valamint az igazán hisz a funkcióban, valamint valami, amit igazán használunk, és… egy fedélzetet állított elő az Alfresco étkezéshez. Megértem, hogy megnézem ezt a képet (a sikátor másik végéből készítették), hogy ez a terület valószínűleg legvalószínűbb Nem kiabálja: „Tegyen ide egy fedélzetet!” Mint szemüveg.

Ne tévessze meg minket. Szeretjük a teraszot használni, és szinte minden nap sokkal laza cuccra rendelkezésre állunk, ám valójában csak kétszer ettünk, figyelembe véve, hogy nem olyan kényelmes, mint a pihenés/olvasás/lógás felhasználására. Out/rock-box-ed. Tehát ha hozzáadunk egy hatalmas fedélzetet egy étkezőasztalnal itt, és még egyszer is kidolgozunk egy pergolát, és felfüggesztjük néhány szunygált lámpát, úgy gondoljuk, hogy egy nagymértékben furcsa kedvezőtlenné válhatunk egy nagyszerű és funkcionálissá is. pozitív. Ki nem akarja, hogy egy külső étkezési terület ideális legyen a konyhából?

A terület valóban nagyobb, mint az első (közel 8 láb széles). Ami csak egy smidge szűkebbé teszi, mint az utolsó házunk egész denje! El tudja hinni, hogy ez a tér csak 8,5 ′ széles volt?

A képek elősegítése érdekében elkészítettük ezt a bit rajzot a Photoshop -ban. Noha ez határozottan nem végül az egyik olyan óriási ünnepi fedélzet, ahol az egész közösséget meghívják, kényelmesen egy közepes méretű méretű, háztartási vacsorákhoz, valamint kevés rendezvényen is formájú lesz (ez sokkal hosszabb lesz mint sok belső tere 17-21 láb hosszú). Ez a rajz rendkívül durva, azonban az ötletet nyújtja:

Ó, és pontosan megérti, milyen szörnyű kilátás nyílik az olajtároló tartályra, valamint az AC rendszerre a tolóajtóból? Megkérdezheti, hogy miért nem lépnénk ezeket a dolgokat, hogy kiszabadítsuk őket a nézetből …

… Mindazonáltal ez nem csak komoly fájdalom lenne (az olajhő-tárolótartály mozgatása nagy ajánlat, beleértve a megyét) Csináld, tehát nincs semmiféle nagyobb lépés, figyelembe véve, hogy szeretjük a zökkenőmentes sétáló fedélzetet) jelzi, hogy a fedélzeti padló (nem a korlát teteje, a tényleges padló) ilyen magas lesz. Engedje meg, hogy lejátsszák a fedélzet funkcióját.

Nézze meg pontosan, hogyan fogja blokkolni a szörnyű kilátást, még mielőtt hozzáadnánk a korlátot, ami még homályossá teszi ezeket a cuccokat? Még azt a fogalmat is, hogy a beépített ültetvénydobozt hozzáadjuk a fedélzet végén egy standard korlát helyett-, amely akkor tele lesz a növényzettel, hogy bármilyen kellemetlen kilátást nyújtson (és biztosítson némi lágy magánélet védelmét A szomszéd otthonából, amely kissé látható az erdővel).

A másik ok, amiért annyira eksztatikusok vagyunk, hogy kitöltjük ezt a területet egy új fedélzetgel, az az, hogy úgy gondoljuk, hogy ez segítséget nyújt otthonunk alakjának értelmezésében. Ha megnézzük, mire gondolunk, itt van egy durva alaprajz otthonunkról, mielőtt bármilyen munkát végeztek kívül. Megpróbáltam pontosan kitalálni, hogyan lehet a legfinomabb megmagyarázni alakját – olyan, mint egy rendkívül guggoló betű, amelynek doohickey -je lógott az alsó oldalról (a hálószobánk). Talán ez olyan, mintha a 4. szám az oldalára fordult?

Bármilyen leírás is működik az Ön számára – a lényeg az, hogy a furcsa kedvezőtlen hely két területe volt. Már segítettünk kitölteni egyiket azáltal, hogy tavaly hozzáadjuk a kerítésünket a teraszban. Amellett, hogy most ez a fedélzet gondoskodik a másik üres ropogóról, így otthonunk lábnyomát egy kicsit inkább természetes téglalap alakú. Lát?

Tehát most csak a vázlatok készítésének kérdése valósággá vált. valamint sajnálatos módon, hogy az igazság magában foglalja az engedély megszerzését megyünkből, ami reméljük, hogy nem leszUgyanakkor durván, azonban ez a folyamat nem léphet olyan gyorsan, mint a Petersiks általában úgy gondolja, hogy ezt az engedélyt meg kell szereznünk, valamint két ellenőrzést kell kapnunk a folyamat során. Úgy gondoltuk azonban, hogy ez egy fantasztikus felfedezési élmény (még soha nem építettünk be egy fedélzetet!), És azt tervezzük, hogy megosszuk az egész lépésről-lépésre való folyamatot, valódi időben, amikor elmegyünk. A program mellett a költségeket is lebontjuk, pontosan mennyi órát vesz igénybe, valamint az összes nagyszerű cuccot az emberek számára is. Időközben telefonhívást kezdeményeztünk a Miss Utility -hez (hogy megbizonyosodjunk arról, hogy nincs -e semmi a föld alatti, amely nehézségeket okoz, ha elkezdünk ásni), valamint a programból, hogy el kell távolítanunk az összes bokr/gyom/gyom/gyomnövényt/ Liriope, miközben egy anyagi listát, valamint néhány vázlatot dolgozunk ki az engedélyünkhöz. Nem várhatjuk meg azonban, hogy ez a fedélzeti vonat mozogjon.

Bárki másnak van tervei – vagy álmai -, hogy új külső területet adjanak a helyük körül? Ez egy fedélzet? Egy terasz? Medence? Egy pavilon? Vagy van -e valamelyik személynek bármilyen típusú szó a bölcsességre? Szeretnénk hallani minden olyan személytől, aki saját fedélzetet épített (apámnak is, és kijelentette, hogy ez nem olyan rossz …).

További cikkek a fiatal otthoni szerelemből

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *