Az utóbbi időben arany súrlódásokkal és fekete kúpos gyertyákkal fogyasztanak. Ez gyakran fordul elő velem, amikor valami elakad a fejembe – most nem tudom felfedezni sehol! Biztos vagyok benne, hogy láttam ezt az ideális kombinációt számos magazinban, ám a készletemmel való flip nem jelent meg semmit. Ha találtál fekete kúpokat egy gyönyörű arany gyertyán, tudassa velem!

A Home & Home archívumával való böngészés a kanadai külföldön fekvő Thomas Wiggins előcsarnokához vezet a 18. századi angol kúriájában az Egyesült Királyságban. Ez egy kicsit ugyanolyan hagyományos az ízlésem számára, bár szeretem a gyertyákat, valamint az antik tükörrel ellátott fekete kúpokat. Erről álmodom egy kényelmetlen jut-out mindkét oldalán a kis apartmanomban.

Jenna Lyons, a J. Team uber-stílusos innovatív igazgatója, aki a Domino Magazine-ban szerepelt, fekete kúpokkal rendelkezik a Living Space csillárjában, tehát azt hiszem, hogy valamibe vagyok.

És Eddie Ross laza vidéki asztali beállítása, amelyet a Lonny internetes magazinra fényképeztek, sokkal stílusosabbá és stílusosabbá válik azokkal a hosszú fekete gyertyákkal.

Nézze meg a két fekete gyertyatartó két fekete kúpját, a Tori Mellott könyvespolcának tetején a régi lakásában. Ő volt a Domino magazin egyik lehetetlen divatos szerkesztője – területe sokkal inkább az én stílusom.

Hagyd Michael Penney, a munkás barátomnak, egy sas szemmel az eldobott kincsekhez. Felfedezte ezeket a kedvelt sárgaréz gyertyákat egy bolhapiacon. Látja a költségcímkét? 89 dollárt mond a párért, valamint szerelmes vagyok! valamint a költségvetésemben vannak, ami még jobb.

Általánosságban elmondható, hogy valóban rossz időzítésem van. Most, hogy a Halloween véget ért, sok fekete kúpos, amelyek körül néhány héttel ezelőtt voltak, már régen eltűntek. Néhányat nyomon követtem, valamint hogy megmentsem a lábmunkát. Itt van a Lowdown. Az elsőként a fekete festékbe mártott fehér gyertyák nem vágják le. A Point A La Ligne, egy francia gyertya -társaság, a kanadai nagykereskedőn kívül, a Concord gyertya hiteles.

A Concord -gyertya két outlet -üzletben található Ontario -ban, valamint a La Ligne -t kínálja ezekben az üzletekben:

Brit Columbia: Kerrisdale Lumber Co., VancouverMoricotta House Accents, Vancouver, (604) 224-7196wick, valamint kívánságok, Campbell River, (250) 286-4504

Alberta: Cherubs Gift Boutique, Rocky Mountain House, (403) 845-6672del Adora, Edmontonthe Muse (a lakóhelyi belső terek belsejében), Calgary, (403) 806-0099

Saskatchewan: Crocus & Ivy, Regina

Manitoba: Öt kis szoba, Winnipeg

Ontario: Finders Keepers, Oakvillefrench Country, Torontogrand Freats & Kincsek, Cayugapamper, valamint megnyugtató, Port Perry, (905) 985-5559A felső tetőtéri a Port Sandfield Marina-ban, Port Sandfield, (705) 765-3147renaissance, Erinsimple öröm, Manotick, Manotick, Manotick, Manotick, Manotick, Manotick, Manotick, Manotick, Manotick, (613) 692-0177

Ha nem közel áll ezen kiskereskedők közelében, az internetes üzletben a Madison Ave Gifts rendkívül hasznos, valamint Kanadába szállít.

Olvassa el még többet a forró gyertyatartókról.

Fotó kreditek: 1. A Home & House -tól, 2007. novemberi kiadás, Rob Sanderson2 fényképezése. Melanie Acevedo3. Lonny, fotózás: Patrick Cline4. A Style Blog ügyeiből, 2009. augusztus 12., Michael Penney6. pont a la ligne

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *