ebben a cikkben:
Díszítő
Csomagolás
Szórakoztató

Díszítő

Hozd be a külsőt

Készítsen ünnepi mintákat a természetben felfedezett termékek felhasználásával. Az örökzöld ágak, a kúpok, a bogyók és a gallyak mind hihetetlenül rusztikus mintákat készítenek, és az ünnepek után komposztálhatók.

Öko lámpák

Fontolja meg az új LED (fénykibocsátó dióda) dekoratív lámpák tartományát. Körülbelül 30 -szor hosszabb ideig tartva, mint a szokásos miniatűr lámpák, a LED -ek körülbelül 90 % -kal kevesebb energiát használnak fel. Hasonlóképpen kevésbé melegítenek melegen, mint az izzólámpájuk (0,04 -es teljesítményű), így a legbiztonságosabb típus a beltéri felhasználáshoz. Hozzáadott bónusz: Ha az egyik LED -fény kiég egy húron, a másik lámpák világítanak. Ha szereti az izzólámpák megjelenését, keresse meg az 5 wattos izzókat az alapvető 7-wattos fajta helyett. Az alacsonyabb teljesítményű izzók 30 % -os energiaköltség-megtakarítást jeleznek egy 25 lámpás húron.

Gondolj globális, cselekedj helyi

Tudja meg, hogy az önkormányzat újrahasznosítja -e a karácsonyfákat az ünnepek után. Sok város kínál járdaszélű felvételeket, valamint a fákat faforgácská alakítja, hogy felhasználhassa a szomszédsági parkokban. Vegye fel a kapcsolatot a városháza -val, hogy sokkal több információt kapjon.

Csomagolás

Zöld ajándékcsomagolás

Ha ajándékcsomagoláshoz, valamint kártyákhoz vásárol, keresse meg a fogyasztók utáni újrahasznosított anyaggal rendelkező termékeket, vagy amelyeket zöldségfestékkel nyomtattak. A piacon sok fantasztikus, környezetbarát papír terméket kínálnak; Látogasson el a www.grassrootsstore.com webhelyre, hogy megtekintse a lenyűgöző újrahasznosított tartalmú ünnepi csomagolás, az üdvözlőlapok és az ajándékok azonosítását, amelyek azonosítják ezeket a speciális csecsemő gyerekruhákat egy újszülött számára.

Kedvelt íjak

Mentse el a papírt a nagy ajándékok feltöltésével, nagy, egyszerre felhasználható íjakkal. Tekerje be a kisebb ajándékokat az elegáns bársonyos ajándék táskákba, amelyeket át lehet továbbítani, és újra és újra felhasználhatók.

Tekerje be az ajándékokat az ajándékokba

A papírt mentheti az ajándék csomagolásának elkészítésével. Az ajándék jellegétől függően ennek megfelelően tekerje be: Bokalkonyha -eszközöket színes tea törölközőkbe, fedje le a csecsemő ajándékot egy puha takaróba, tedd be néhány utazási ajándékot egy jóképű hetvenes táskába, cucc kertész termékeket egy kertész táskájába, vagy biztosítson a kertész táskájában Fényes új eszközök egy fényes piros szerszámkészletben.

Szórakoztató

Zöld parti

Tegye az ünnepi találkozóit kifinomult és környezetbarátabbá azáltal, hogy az asztalt szövet ágyneművel állítja be, és ételeket szolgál fel újrafelhasználható étkészletekre. Ha tetszik a gyors és egyszerű tisztítás, amelyet az eldobható anyagok kínálnak, válasszon a papírt a műanyag helyett-az élelmiszer-szennyezett lemezek, a csészék és a szalvéták is be lehet dobni a környezetbarát tartályba vagy a komposzterbe.

Nem pazarolja

Amint az összejövetel leereszkedik, tárolja a maradványokat újrahasznosítható élelmiszer-tárolóedényekben. Vagy küldjön néhány finomságot vendégekkel, újrahasznosítható alumínium fóliából készült csomagokban.

Zöld kártyák

Küldje el a vendégeket papírmentes meghívók: olyan webhelyek, mint a www.evite.com Segíts a stílusban, és küldj el örömteli és színes meghívókat e-mailben költség nélkül.

Szerezzen sokkal örömtelibb fogalmakat a karácsonyi és ünnepi útmutatónkban!

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *