Sally Armstrong vezető szerkesztője, aki megosztja az előnyben részesített tengeri kócos kiegészítőket.

Csillogó víz, fehérített vitorlák, óceáni szellő – Ha a melegebb időjárási állapot álmodozik a vitorlásról, akkor nem vagy egyedül! Mivel azonban sokan nem lesznek költségei a fedélzeten (legalábbis még nem), itt van néhány darab, amely friss, tengeri méltó stílust hozhat otthonába.

A kék, valamint a fehér csíkok mindig felidézik a part menti hangulatot. Ez az IKEA -ból származó dobó párnahuzat egy hagyományos válogatás, míg ez a könnyű burkolat – gyönyörű nubby -szerkezetével – ideális további réteget készít a hűvösebb éjszakákhoz.

Forrás: Ikea (Lef) John Robshaw

Termékek: Sommar 2016 párnahuzat, 13 USD (balra) Nila csíkos pamut burlet, 200 USD.

Néhány tengeri ihletésű megvilágítás hozzáadása még egy egyszerű módszer a tengerparti érzés irányításához. Mind a Metropolitan Barn driftwood asztali lámpája, mind a CB2 (a hagyományos tengeri súrlódások kortárs centrifugálása) a trükk.

Forrás: Metropolitan Barn (balra) CB2

Termékek: Adrift asztali lámpa, 169 USD; Starboard Wall Sconce, 229 USD

A megjelenés finom bólintása érdekében próbálja meg kicserélni a hardverét. Az Anthropologie vascsomagoló horogja emlékeztet nekem a kikötőkhöz használt koszorúkra, miközben horgony alakú gombjaik szeszélyes kiegészítést eredményeznek egy ház vagy gyerekszobában.

Forrás: Anthropologie

Termékek: Tengeri horgonygomb, 8 dollár (balra) streamline horog bronzban, mindegyik $ 16

Egy szövött sziszi szőnyeg, mint például a Dash & Albert, mindig a laza tengerparti életre hívja fel. Hasonlóképpen, mint a márka helyesen elnevezett Catamaran szőnyege, ropogós kék és fehér csíkokkal.

Forrás: Dash, valamint Albert

Termékek: Wave Bark Sisal szőtt szőnyeg, 490 USD (5 ‘x 8’) (balra) Catamaran Strip Navy/White Beltéri/Kültéri szőnyeg, 338 USD (5 ‘x 8’)

Ha az óceánban úszás az asztalnál van, próbáljon hozzá néhány tengeri ihletésű illatot a reggeli rutinhoz. Ez a Charlotte & Kastel szappanja ásványi anyagban gazdag tengeri sót, valamint moszatport tartalmaz egy friss, élénkítő illathoz.

Forrás: Régi hű üzlet

Termékek: melp és teafa szappan, Charlotte & Kastel, 15 USD

Töltse ki az ütést az ablakok kinyitásával, valamint a meleg szellőbe engedje. Ez a kompakt kötél küszöbén az ágyból, a fürdőből és a túllépésből megakadályozza a huzatokat, hogy becsapják az ajtókat.

Forrás: ágy, fürdő és azon túl

Termékek: 6 hüvelykes kötél ajtómegálló, 20 USD

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *