Keményen dolgoztak egy barátságos lakóterület létrehozásában, amely a nap végén örömmel szolgál, valamint egy szórakoztató központot, amely méltó a barátainak. Most szánjon időt arra, hogy fenntartsa ezt az egyszerű tisztítási tippeket. A jó hír az, hogy tisztítás közben megengedheti a televíziót!

Első lépés: A rendetlenség korrálása.

Mielőtt elkezdené a mélytisztítást, távolítson el bármit, ami nem tartozik a szobába. Nem tudja, mit kell befejezni könyvekkel, újságokkal, DVD -kkel, társasjátékokkal, játékokkal és még sok mással? Fontolja meg, hogy befektessen egy dohányzóasztalba vagy tárolóval rendelkező oszmán kockákba. A rusztikus fonott kosarak szintén félelmetes fogások, és szépen beillesztik a sarokba vagy egy dohányzóasztal alatt.

Második lépés: Tisztítsa meg a kávét és az oldalsó asztalokat.

Távolítsa el az összes tárgyat az asztalról, és használjon egy spray -tisztítószert a zsíros ujjlenyomatok, foltok és más kenetek törléséhez. Törölje le minden makacs kiömlést vagy foltot nedves ruhával és egy kis mosószerrel.

Harmadik lépés: Porja a szoba többi részét.

Kezdje a szoba tetejét, és dolgozzon le, különben a gravitáció legyőzi az összes kemény munkáját. Adjon gyors porot a mennyezeti sarkoknak a pókhálók eltávolításához, kibővíthető sérülések vagy seprű használatával, így nincs szüksége székre. Ne felejtsd el törölni a mennyezeti ventilátort vagy a világítótestet. Áthelyezés le és finoman porfotók és fali művészet. Használjon fúvószárítót a lámpák porához, hogy ne dörzsölje a port az árnyékba.

Negyedik lépés: Adja meg egyszer a kanapéját és a székeit.

Távolítsa el a kanapét és a székpárnákat, vegye ki őket, és vezesse ki a port a seprű egyenes végével. Visszatérve, a vákuumban lévő hasadék rögzítésével, és szívja fel a szennyeződéseket és a székben elrejtett szennyeződést és a törmeléket. Ha van háziállata, használjon ragacsos hengerrel a kedvtelésből tartott állatok szőrét. Forgassa el a párnákat (ha lehetséges), hogy elkerülje a leányokat és a leereszkedéseket. Tisztítsa meg minden foltot egy teáskanál tiszta folyékony edénytisztítóval egy csésze vízben. Készítsen minden mosható dobást és takarót, és helyezze be a mosodába illatos mosószerrel, hogy az illatú illatúak legyenek sokáig, miután megmosták őket.

Ötödik lépés: A felületek fertőtlenítése.

Tudta, hogy a hideg és az influenza -baktériumok olyan tárgyakon élhetnek, mint az ajtógombok és a távirányítók akár 48 órán keresztül? Gyakran tiszta fénykapcsolók, ajtógombok, távoli és játékvezérlők, telefonok és sztereó kapcsolók meleg vízzel és edényszappannal. Vagy próbáljon ki egy fertőtlenítő törlőt.

Hatodik lépés: A padlók kezelése.

Adja meg a padlónak kiterjedt vákuumot és mopot. Verje ki a port a kisebb szőnyegekből. TIPP: Érdemes a szőnyegeket letenni a bejáraton, mivel ezek segítenek csökkenteni a szennyeződéseket az otthoni nyomon követéshez.

Hét lépés: Virítse ki.

A szobának már frissebbnek kell lennie, köszönhetően a kiterjedt takarításnak. Fenntartja a hangulatot egy illatos gyertya segítségével.

Nyolcadik lépés: Használjon gyors javításokat a megjelenés fenntartásához.

Amikor a vállalat váratlanul érkezik, használja ezeket a takarítási tippeket.

• Gyűjtsön be egyéb tárgyakat tiszta hulladékzsákba, és rakja be őket egy szekrénybe – így tudni fogja, hová mennek később.

• Az újságokat és a magazinokat egy ügyes halomba rakják be.

• Forgassa el a kanapé párnáit a gyors tiszta megjelenés érdekében. (Csak akkor tegye ezt, amikor a vállalat jön, és mindig megvan a lehetősége.)

• Gyorsan megszabaduljon a szagoktól azáltal, hogy permetezi a szagtalanító kovácsoltószert, és dobja a párnákat.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *