ezeket a barkácsolás, bisztró stílusú szépségeket hamarosan készíti.

Hagyja, hogy ezek az aranyos, krétaval jelölt helykertek megmutatják a vendégeket, hol üljenek.

Tábla alapjai

A táblafesték használata egy pillanat alatt. Kicsit be kell fektetnie, azonban a tényleges módszer meglehetősen egyszerű. A siker titkai az, hogy számos réteget (két -három) alkalmaznak, mindegyik alaposan megszárad, és lehetővé teszi a végső kabátot, hogy több napot orvosolhassanak, mielőtt a felszínen komponálnának.

A felületek elkészítéséhez enyhén csiszolja meg a területet 120 vagy 140 szemcsés csiszolópapírral (ez lehetővé teszi a festék számára, hogy a legszebb a felszínen). Törölje le a felületet egy nedves anyaggal, hogy tisztítsa meg az összes port.

Az alacsony tckos elrejtő szalag segítségével nagyon óvatosan szalagra van a festményről.

Vigyen fel egy alapozóréteget (használja a Benjamin Moore Fresh Begin 023 alapozóját a már elkészített felületeken, valamint a Benjamin Moore alkd zománcának 217-es aljzarát). Hagyja megszáradni egy éjszakán át.

Vigyen fel egy réteg táblafestéket (próbálkozzon a Benjamin Moore stúdiójával. Hagyja megszáradni egy éjszakán át.

Vigyen fel egy második réteg táblafestéket. Hagyja alaposan megszáradni. Ha szükséges, alkalmazzon egy harmadik réteget. Ahhoz, hogy a végső réteg alaposan megszáradjon, várjon legalább három napot (és ideális esetben hét), mielőtt a tábla felületén komponálna.

Anyagok, valamint szerszámok

12 4 ”x 6” fotókeretek*

1 lapos masonit

1 L Primer (a keménylaphoz)

1 L Blackboard festék (keménylaphoz)

1 L latex alapozó (kerethez)

1 L latex festék (kerethez)

* A dekor és a kézműves üzletekben általában megfizethető fa fotókereteket kínálnak. A miénk meghatározva 4 ”x 6”. Egy 1/8 ”-es masonit lap (amelyet„ keménylapnak ”is értelmezünk) laptípusban lehet megvásárolni az építőipari áruházakban. A boltban szerezze be ezt a lemezt 12 darabra, mindegyik 5-7/8 ”x 3-7/8” -ot mér.

Mibe kerül

Képkeretek $ 12 alapozó $ 14 Blackboard Paint 14 $ Colored Primer 15 USD Red Latex Paint 16 $ MASONITE 3 $ 3 (12) 74 USD

1. lépés: Készítse el a kereteket

Távolítsa el az üvegbetéteket, valamint a karton háttámlákat minden keretből.

2. lépés: Vigye fel a táblára festéket

Homok, prima, valamint festse meg a masonitot a „Blackboard alapok” útmutatásainak megfelelően.

3. lépés: Festjen fotókereteket

Festse ki a fényképkeretet a megjelenés felszínéhez. Festettünk néhány fotóleretünket Benjamin Moore 1314 -rel, élénkvörös. Másoknak befejezetlenül hagytuk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy felváltjuk őket a festett verziókkal a helybeállításokban. Ha az összes festék száraz, szerelje össze a keretet (masonitnal az üveg helyén).

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *