Reese Witherspoon ismét a csillagot játssza az új Rom Com Home-ban szerep. Nancy Meyers készítette, a mozifilm, a lánya, Hallie Meyers-Syer rendezői debütálása-és egyértelmű, hogy megosztja anyja belső terek iránti csapdáját. A film legelső néhány percében bevezetett Brentwood Home a terrakotta padló, a fonott székek, a nubby szőnyegek, a francia kék csíkok, valamint a rózsaszín csiszolt cseh.

A produkciós tervező, Ellen Brill, valamint a dekorátor, Nicole Cates, csodálatos beállítást készített a film vonzó történetének kibontakozásához. Reese Alice Kinney belsőépítész játszik, aki két fiatal lányával visszatér Kaliforniába, miután elválasztotta a New York-i férjétől, és három huszon huszonéves filmkészítő balesetet hagy a vendégházában-ami ugyanolyan csodálatos, mint az elsődleges ház. Vegyünk egy online kirándulást az alábbiakban a film gyönyörű hátteréről.

A plüss, meghívó bútorok, a réteges szőnyegek tetején rúgott háttérképet kínálnak a nappaliban. A dohányzóasztal -könyvek, valamint a kaliforniai látképek művészete a kandalló fölött támaszkodik. „A ház valóban karakter ebben a filmben” – mondta Hallie az One Kings Lane -nek. “Csodálatos érzésnek kellett lennie.”

A márvány tetejű tulipán asztal a század közepén kortárs ütést hoz a bohém térbe. Az ablakon lévő szőtt római redőnyök nem vonják le az udvar gazdag kilátását.

Semmi sem olyan értékes – egy csíkos oszmán tökéletes a lábad felrúgása után, miután a hátsó udvarban mártott. Kalifornia a legfinomabban él.

Ebben a csodálatos sarokban egy kellemes rózsaszín széket kerámia lámpák, valamint vászon drapériák földelnek. „A készlet a keleti partvidék, valamint a nyugati tengerparti stílusok keveréke” – jegyzi meg Nicole. “Tehát laza, ugyanakkor pontosan ugyanakkor törzsre reagál, ami a területeket bonyolultan biztosítja annak biztosítása érdekében, hogy ne érezzék magukat bemutatóteremnek.”

Reese karakterét részben a valós belsőépítész, Mark D. Sikes befolyásolja, akinek az amerikai-meet-európai stílusa az egész területen látható-és nem befolyásolta Alice gyömbéres edények gyűjteményét.

A mézes színű konzol feletti absztrakt művészet meleg színei szimulálják a kaliforniai napot.

A Beni Ourain szőnyeg luxus utat hoz létre a folyosón, és beszél a fekete és a fehér mű képernyőjén ülő egzotikus padkal.

A semlegek lehangolják a lédús narancsot, valamint a hálószobában lévő rózsaszín fejlécet, amely a film egyik sok fokozott jelenetének háttere.

Kívül a kortárs társalgó székek, valamint a fehér esernyők módszert készítenek az Azure medencéhez. A terrakotta edények miatt a terület úgy érzi, mint a ház kiterjesztése.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *