A hét elején, a Stringify, a House Automation Cloud Integration Service kiderítette, hogy leáll.

Miután majdnem öt évig átalakítottuk, hogy az emberek hogyan automatizálják az összekapcsolt életüket, sajnálom, hogy értesíthetem Önt arról, hogy megkezdjük a Stringify alkalmazás deaktiválásának folyamatát. Ez nem egy olyan döntés, amelyet könnyedén meghoztunk, azonban mivel a hangsúly fokozatosan az új, összekapcsolt otthoni élmények létrehozására irányul a Comcast-on, kiszámított döntést hoztunk az alkalmazás létrehozásáról. Nem követeli meg, hogy bármilyen típusú cselekedet ideális legyen. Miközben ma kiküszöböljük a Stringify -t az App Stores -ból, továbbra is működni fogunk, és támogatjuk a meglévő személyek szolgáltatását június hónapban. Az alkalmazás kikapcsolásakor az összes adatait szintén töröljük.

A vonósítás lehetőségei

Ha olyan Stringify egyén vagy, aki folytatni kívánja a felhőben történő automatizálását, akkor a vállalkozás e három lehetőségre irányult az Ön számára…

Megértjük, hogy a Stringify óriási szerepet játszik a felhasználók mindennapi életében, valamint azt szeretnénk biztosítani, hogy mindenkinek legyen sok ideje a beállításra. Ebből a célból hasonlóan szeretnék néhány javaslatot felajánlani a leendő innovációs alternatívákról. Miközben motiválom Önt a saját kutatásának elvégzésére, csapatunk úgy véli, hogy ezek a lehetőségek mindegyike különleges értéket kínál.

IFTTT-Kiváló, szabadon használható szolgáltatás, amely pontosan ugyanazokat a funkciókat és képességeket használja, mint a Stringify.

Yonomi-még egy szabadon használható szolgáltatás, amely sok összekapcsolt eszközt és élményt támogat.

Webcore – a Samsung SmartThings platform magánszemélyeinek. A csapatunkban néhány ember használta és élvezte azt.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *