a Roomie Remote v3.0 kiadásával és néhány különleges új hardver pletykáival Olyan alkalmazás, amely okostelefonját hatékony univerzális távirányítóvá változtatja.

Szia Will, valakinek, akit még soha nem láttak szobahőmérsékleten, meg tudnád magyarázni a koncepciót és az előnyöket néhány mondatban?

Ez a dohányzóasztal távoli probléma. Kezdetben azt rögzítették, hogy nagyobb és még bonyolultabb Hardbutton távirányítót kaptak. Manapság mindenkinek van okostelefonja mindenütt, amely miatt a kattintó távirányítók úgy néznek ki, mint a 80 -as évek zsebszámológépei. én

olyan, mint az 1990 -es évek Palm OS az iPhone -val szemben. Most szilárdan vagyunk a korszakban, amikor az, amit „távirányítónak” képeznek, már nem más, mint okostelefon végezheti.

Úgy gondolja, hogy az odaadó univerzális távirányítók a DODO módszerét fogják végezni, mivel az IP -vezérlés, az okostelefonok és a táblagépek átveszik?

Csakúgy, mint az infravörös eltűnés, mint kezelési módszer, ez hosszú ideig tart, amíg a kattintók eltűnnek, valószínűleg egy évtized, de ez valóban elkerülhetetlen. A 3 éves szoba a piacon volt, a kezdetektől kezdve a fő hangsúly az IP -kezelés volt, és a piac annyira mozogott, figyelembe véve, hogy elkezdtük, hogy ez a legfontosabb funkció a legnagyobb játékosok számára – néhány Cedia néhánynak – néhány néhány játéknak. Hetekkel ezelőtt az IP sikerült a Sony standja körül, mint a legmagasabb szintű szolgáltatás. Szinte minden újdonság manapság az IP kezelhető – kivéve a Samsung TV -t! A Sony, Sharp, Panasonic, nagyon sok mindenki magában foglalja az IP kezelést alapértelmezés szerint.

Ennek az aggodalomnak a kulcsa az, hogy mi az odaadó keménygombos távirányító különleges értéke? Most azon a ponton vagyunk, ahol az egyetlen speciális érték, amelyet el lehet hozni, alacsony ár, és általában a fordított ma is így van. Olyan sok dolog van, amit csak nem lehet megtenni egy kattintóból. Eközben az okostelefonok bőségesek, és még egy pár évvel ezelőtti hasznos okostelefon is lényegesen jobb választás, mint egy szokásos keménygomb. Végül, az elmúlt években ez a váltás mindig kétirányú volt, és a redundáns eszközöket (kattintók) olyan eszközökkel, amelyek mindenütt jelen vannak (okostelefonok vagy táblagépek)-a régi keménygombok egyszerűen nem tudnak versenyezni a gyártással a gyártással, sem a gyártással. Az Apple, a jobb képernyők, a gyorsabb CPU -k, a jobb válasz, a gesztusok és a két módszer -vezérlésből származó sokféleség.

Ki akarja megnézni egy 1 vagy 2 hüvelykes képernyőt, vagy általában semmilyen képernyőt sem, hogy navigáljon egy útmutatót, vagy olyan tartalmat találjon, amely élvezheti, melyik van, ahol minden megy? Ez az egész koncepció összeegyeztethetetlen egy kattintással. Akkor bármi nagyobb, hogy csak kellemetlen lenne fenntartani, ha az iPad és az okostelefon már ideális.

Szobás távoli gesztusvezérlők

Az utolsó darab itt az, hogy egyesek hisznek egy gomb „tapintható érzetében”. Ez egy ideje megfizethető érv volt. A Roomie -nak most olyan fantasztikus gesztusa van, hogy már nem érvényes. A gesztuskezelés jelentős javulást és javulást jelent a tapintható előnyökhöz. Ne higgy az általános iPhone gesztusokban, és gondolja át a ház mozi színházának gesztusok alapján történő kezelését. Ezt a Roomie bevezette. Miután az emberek megértik és látják ezt, olyan, mintha egy fény bekapcsol, és soha nem tudnak visszamenni. Felismerik, hogy van valami alapvetően jobb, mint a rögzített keménygombok.

Sok más, bölcs távoli rendszertől eltérően a szobát teljesen programozhatók a Hold iOS eszközről. Ez volt a szoba előállításának legnehezebb elemei?

Minden előttünk és utánunk még egy vagy egy olyan ügyetlen rendszer, mint a Harmony, vagy egy olyan mély programozási rendszer, mint a Control4, ahol szakértőket vesz fel, és az engedély nélküli emberek nem érinthetik meg a rendszerét. Ideálisan ülünk a közepén, a csodálatos helyen. A rendszertervezés 95% -át a szobában, ideális az alkalmazásban, az idő rövid részén konfigurálhatja, amelyre egy bonyolultabb rendszerrel és sok fejlesztéssel szükség lehetne egy ügyetlen rendszer felett.

Ez év elején bevezetett egy programozási elemet, amely nem az alkalmazáson belül van. Ha el akarja menni az összes módszert, és megtervezni egy távoli panel pixelt a pixelhez, akkor ezt megadjuk, és a világ legszebb egyéni felületkar-szerkesztőjét használjuk, hogy ezt lehetővé tegyük, ahelyett, hogy megpróbálnánk újra feltalálni a kereket. Szeretnénk kínálni a sokoldalúságot a hihetetlenül csúcskategóriás telepítések számára, de az igazság az, hogy az egyének 99% -a valóban értékeli az egyszerűség és sokoldalúság egyszerűségét és sokoldalúságát az alkalmazásban. Nincs többé sétálva a földszinten, hozza el a távirányítóit, és mindent összekapcsol, mint az USB -t.

Mégis, még a harmóniával és sok más rendszerrel is, továbbra is attól függnek, hogy vissza kell mennie a számítógépéhez, hogy a rendszert a legkönnyebben a legkönnyebben újratervezze. kicserélte a Blu-ray lejátszót? Jobb, ha egy órát vagy talán egy hétig várnak egy telepítőn, a rendszertől függően, hogy ezt kikapcsolja. A Roomie -val olyan, mint 4 másodperc alatt 4 csap, hogy ezt megtegye, és nem tudtad fel a kanapéra.Ennek egyszerűségének megőrzése és továbbfejlesztése mindig is a Roomie egyik fő célja volt.

El tudná mondani nekünk az érdekes új hardverekről, amelyeket a globális gyorsítótárral fejlesztett ki, és mikor lesz elérhető?

Most mutattuk be a Roomie Blaster adaptereket, amelyek az eredeti Itach Flex termékek új átadását jelentik. Rendkívül szorosan együttműködünk a globális caché -val. Ezen új tervek egyik előnye, hogy az infravörös ellenőrzéshez nincs szükség tagságra. Csak a dobozból dolgoznak az alapszintű szobaalkalmazással. Az Ethernet Edition feletti teljesítmény rendkívül hamarosan a relé és az érzékelő kábelével együtt is jön létre annak biztosítása érdekében, hogy befejezze a termékcsalád eltolódását, amely 2013 közepén zajlik. Minden elérhető, kivéve azt a két terméket, amelyekre a hónap végén várható.

Dolgozunk olyan hardveren is, amely más célt szolgál. A Roomie Agent, amely jelenleg elérhető az OS X számára, valamikor, 2015 elején egy rendkívül kis Ethernet -hez kapcsolódó dobozon fog futni. A Roomie Agent 2.0 néhány új funkciója közül néhány közé tartozik az a képesség, hogy élvezze a megjegyzések kiváltóit. Most megnyomhatja a Lutron billentyűzetének egy gombját, a Lutron lámpái bekapcsolnak, és az élvezeti TV -tevékenység beindul a Roomie -ban.

Ahogyan mi megyünk, úgy gondoljuk, hogy ez példa arra, hogy a „Hardbutton” távozik. Rögzített billentyűzet-szerű kezelőszervekké alakulnak egy szoba számára, és a Roomie integrálódik velük. A Roomie Agent, akár a mai szoftveralkalmazáson, akár a hardveren, a központi agy, amely lehetővé teszi ezeknek a dolgoknak, hogy minden mással beszéljenek.

A Roomie Remote v3.0 fantasztikus új frissítésnek tűnik, amely támogatást nyújt az Apple TV -hez és a fészekhez. Milyen rendszereket néz ki, hogy integrálódjon a szobaba?

Az Apple TV jelentős erőfeszítéseket és különleges áttörést jelentett számunkra. Valószínűleg mélyebb munkát végezünk ehhez. Mivel a szoba iOS -alapú, az Apple TV -t a telepítések jelentős részében ábrázolják, az átlagnál sokkal több. Hisszük, hogy mindent meg kell tennünk, amit potenciálisan megtehetünk annak érdekében, hogy ez fantasztikus egyéni élmény legyen.

Az egyik oka annak, hogy általában nem jelentjük be a főbb új eszközöket, az az, hogy gyakran szükségük van valami különlegesre. Például 28 hónapot töltöttünk a TIVO támogatáson. 2012 márciusában működött, de 2014. júniusáig tartott, mert nem csak ezt a fajta dolgot dobhatja be a valódi világba. A TIVO -val való együttműködésben mindent meg kellett engedélyeznünk, és sok további munkával kellett volna mennünk. A jövőben azt akarjuk, hogy a Virgin UK -t hozzáadjuk a már nyújtott alapkezelésen túl. Van néhány dolog a fejlődés különböző szakaszaiban. Ha figyelmen kívül hagyom, hogy ezek valaha is a termékben vannak -e IP -vezérlés útján, személyesen rajongó vagyok annak, hogy megpróbálom az Amazon megszüntetni a TV -t és a PlayStation 4 IP vezérlést. Mindkettőnek különleges kihívása van, tehát látni fogjuk. A PS4 esetében olyan keményen néz ki, mint az Apple TV.

Egyes gyártók továbbra is vonakodnak hivatalos API -kat kiadni termékeikért (például Sonos). Megtalálta -e ezt a hozzáállás lágyulást, vagy megállítja őket a biztonsági gondok?

A Sonos a klasszikus példa itt, de ezen a ponton víz van a híd alatt, mert mindenki csak megfordította, hogy megtervezte, így de facto API -val rendelkeznek. Amit a Sonosnak nincs, az egy teljes API. Senki sem teszi például a Deezer streaming-et, mert a Sonos által kilépő többi szolgáltatás minden egyes szolgáltatása egyszeri, és nem tesznek semmit az API-k szempontjából, hogy hozzáférhetővé váljanak. A szobahőzés olyan módszerrel jár ezen a fronton, hogy behangolhatjuk a korábban látott Sonos -szolgáltatásokat, de mindegyik számára valódi útmutatót nyújtunk, reméljük, hogy Sonos egy bizonyos ponton egy valódi API -val mozog. Annyi örökbefogadással gyanítom, hogy az árapály valójában a mi javunkra van. Még a fészek is végül barlangolt, és végigment. Ez nem volt kevés erőfeszítés, amelyet fészek tett ki ezen a nyáron. Meg tudtak volna csinálni valamit századik munkával, amelyben mindenki nagyon örült volna. Ehelyett komolyan vették, hittek a biztonsági kérdésekben, és olyan lehetőséget nyújtottak be, amelyre építhetnek. Példaként szolgálnak mindazoknak, akik később jönnek. Hálás vagyunk, hogy vártunk, és a hivatalos módszert csináltuk, és most az egyik vagyunk a kapuból.

Általánosságban elmondható, hogy az API -k megnyitásához való hozzáállás nagymértékben virágzik, mint a virágok. Bárhová nézünk, az API -k kinyílnak, még azok az emberek is, akiknek úgy gondolták, hogy bezártak maradnak. Nagyon sok van a munkákban.

Mi a döntés az Apple HomeKitjéről? Képes lesz -e a szoba integrálni a Cupertino keretbe?

Mi a HomeKit rajongói vagyunk a koncepciónak. Az igazság az, hogy a HomeKit az ütemterv [kiderült, hogy inkább egy 2015 -ös dolog. Ez egy designer funkció jelenleg. Úgy gondolom, hogy legalább 2015 lesz, mielőtt bárki nyilvánvalóan beépített eszközökkel rendelkezik. 20 évet töltöttem a szobamegtermelési technológiák és a biztonságos tele előállítása előttA hamis, többnyire a PGP, sőt még soha nem hallottam néhány kripto -ról, amelyet az Apple a HomeKitbe helyez. Ez egy rendkívül nagy és erősen bezárt létesítmény, amelynek hosszú időre van szüksége a sütéshez, és a hardverpartnereknek időre van szükségük, hogy ezt összeállítsák, tekintettel az oldalukon lévő integrációhoz szükséges rendkívül magas sávra. Hisszük, hogy vezető leszünk ezen a fronton, amint fejlődik. Időközben ma közvetlenül beszélünk ezekkel a készülékekkel, és várjuk mindazokat, amelyeket hozzáadhat az istállóhoz.

Halljuk, hogy a SANUS alapítója, Jim Wohlford befektetővé vált a Roomie -ban. Biztosan nagy tervei vannak – hol leszel a következő 5 évben?

A csodálatos terület számunkra és az új márka, amelyet az Integrátorok számára bevezetünk, az alapvető vezérlés, a belépési szintű dolgok, például a Harmony és a csúcsminőségű drága termékek között. A Roomie a DIY -ra és a közvetlenül a fogyasztókra összpontosít, és ez megmarad. A BASIC a közelben lévő kiskereskedelemre vonatkozik. Az App Store-n kívüli kibővítés és az integrátor-specifikus szolgáltatások, például a távoli hozzáférés és a menedzsment szolgáltatása.

Három évre elutasítottam az összes befektetési felhasználást, mert korábban ezen az úton jártam, és megértettem, hogy nem ez az ideális idő. Miután találkoztak Jim (Sanus alapítója) és Ken -vel a Cedia 2013 -ban, sok hónapot töltöttünk azon, hogy a jövő hogyan fog játszani, és végül eltávolítottuk, hogy megérkezett az idő. Egy olyan induló vállalkozásnak, mint a szoba, egy ideig magának kell éreznie, mint tette. Sok induló vállalkozás úgy véli, hogy az első dolog, amit meg kell tennie, egy csomó pénzt kell venni. Valójában az első dolog, amit csinálsz, az az, hogy egy fantasztikus terméket épít, amelybe az emberek szeretnének és beleesnek. Akkor kitalálja, hogy pontosan mit tenne a kiegészítő finanszírozás, hogy elősegítse a terméket a következő szintre.

Lesz -e valaha a Roomie Android vagy Windows Phone verziója?

Most dolgozunk rajta. Ez jelentős erőfeszítés. Reméljük, hogy 2015 -ben kiadunk valamit. A szoba egy olyan alkalmazás, amely soha nem áldozatot tett, amikor az iOS bizonyos alkalmazásra vonatkozik. Minden esélyünkre, mire vettük az iOS utat, ami az egyik oka annak, hogy a Roomie úgy érzi, mint egy ilyen jól viselkedett, árnyalt és lenyűgöző iOS alkalmazás, ahol sok munka megy az egyéni felület kialakításába. Az Androidra történő beillesztés nem csupán valamilyen kód konvertálásának kérdése. Át kell gondolnia a másik környezet szempontjait, hogy pontosan ugyanazt a figyelmet fordítsa a részletekre, miközben megpróbálja megosztani a termék agyát – a módszert is, általában olyan alkalmazásokat látunk, amelyek alapvetően 2 különálló termékre különböznek az iOS -on és az Androidon. – Várjuk.

Jelenleg nem a Windows Phone -on dolgozunk. Ha az Android ezen felül van, akkor jobb helyzetben leszünk, hogy figyelembe vesszük egy másik platformot.

Köszönjük, hogy elérte az idejét, hogy beszéljen velünk, hol találhatják meg és követhetik a szobát?

Remélem, hogy mindenkit találkozunk a szobaeremote.com webhelyen. Most frissítettük az összes bemutató- és oktatóvideónkat a 3.0 -ra. Nagyon köszönöm az időt!

HOOREIEREMOTE.COM: HOORIE REMÉNYEZÉS: Global Caché Itach IP2IR Review

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *