A megosztás gondos!

Csipog

Ossza meg

Csap

Ossza meg

Levél

A fürdőszobák, valamint a konyhák tetején vannak a terek felsorolása, amelyeket az emberek módosítanának, ha fizethetnek az átalakításhoz. Házvadászatkor a vásárlók két szoba méretére összpontosítanak. Gyakran tisztáznak valami mást, és nagyon reménykednek, hogy egyszer átalakítják a választott házat.

Ha a kis zuhanyzószobák átalakítási koncepciói hosszabb ideig tartanak, mint gondoltad, ne aggódj. Még mindig előállíthat egy szép helyet.

Ebben a cikkben három kis zuhanyzó koncepciót kínálunk, amelyek óriási változást hoznak. Olvassa tovább, hogy többet fedezzen fel.

Kis zuhanyzó koncepciók költségvetésről

Egy kis zuhanyzó gyorsan átalakul az ideális dekorációs technikákkal. Sok választás befejeződik egy hétvégén, és nem szakíthatja meg a bankot. Ha nem a hétvégi DIY projektekben, akkor a Langley -i zuhanyzó testvérek elvégezhetik a feladatot az Ön számára.

1. Válassza ki a színpalettákat az illúzió előállításához

Az ideális színek kiválasztása a költségvetési kis zuhanyzó ötletek listájának tetején van. Két módszerre van szükség, ha azt akarja, hogy a zuhanyzó nagyobb legyen. Az egyik a rendkívül világos színek kiválasztása, a másik pedig a nagyon sötét színeket választja.

Mindkét lehetőség hozzáadja a mélység és a magasság illúzióját.

A világos semleges színek jól működnek a természetes fényben. A fehérek, valamint a puha pasztellek jól teljesítenek a fürdőszobákban olyan ablakokkal, amelyek nagy napfényt hoznak.

A sötétebb színek figyelemre méltó hatást gyakorolnak a rendkívül kis zuhanyzói koncepciókra, ablakok vagy korlátozott világítás nélkül.

2. Csempe a padlótól a mennyezetig

A csempe választása az évek során növelte. Kiemelkedő lehetőségek a kerámia vonatlapoktól a műfa padlóig. Rengeteg padlófajta létezik, amelyeket a kis zuhanyzó stílusú koncepciókban felhasználhat a falakon és a mennyezeten lévő csempe felhasználásához.

Keverhet és illeszthető csempéket készíthet, hogy speciális mintákat készítsen. Szélesítse ki a színkombinációt, hogy kontúrot adjon a szobához. Vagy felhasználhatja pontosan ugyanazt a színt, valamint a stílust a padlótól a mennyezetig.

A kis fürdőszobákhoz azt javasoljuk, hogy használjon kis csempéket. A lehetőség azonban a tiéd, attól függően, hogy milyen hatást akar elérni.

3. Állítson be egy üveg zuhany ajtót

Kis fürdőszobákban zuhanyzóval, valamint kád nélkül, az üveg zuhany ajtók beszerelése egy kis zuhanyzó dekorációs koncepció, amelyet biztosan szeret. Válassza ki a keret nélküli zuhanyajtókat a zökkenőmentes illúzióhoz. Hasonlóképpen, a népszerűség növekedése több lites ajtók, fekete szatén kivitelben.

Ha a zuhanyzószobája ugyanolyan kevés ahhoz, hogy illeszkedjen egy kiállítási ajtóhoz, amely kiszáll, akkor az üveg integrálhat a formatervezésbe. Válasszon egyetlen rögzített zuhany ajtót. Ezzel a dizájnnal egy üvegajtó kifinomultságát kapja, amely nyitott belépést hagy a zuhanyba.

Vigye életre a zuhanyzó stílusait a Langley zuhanyzószobák felújításával

Reméljük, hogy ez a három kis zuhanyzó koncepció hisz a zuhanyzó átalakításában. Rengeteg választási lehetőség van az illúzió előállítására, hogy a zuhanyzó nagyobb, mint amilyennek látszik.

A fürdőszoba testvérek segíthetnek a kívánt megjelenés megszerzésében. Az induláshoz szeretnénk hallani rólad. Mi vagyunk a premier fürdőszoba vállalkozói Langley -ben.

A megosztás törődés!

Csipog

Ossza meg

Csap

Ossza meg

Levél

Hasonlóképpen is tetszik:

Hogyan készítsünk egy kanadai Zen zuhanyzó kialakítását

Hogyan készítsünk egy kanadai Zen zuhanyzó kialakítását

A Canadian House Style által benyújtott blog Vancouverben A kanadai Zen zuhanyzóstílus lehet a legjobb megoldás, ha Ön

Hogyan lehet felújítani a zuhanyzóhelyet sokkal több helyért

Hogyan lehet felújítani a zuhanyzóhelyet sokkal több helyért

Nem számít, hogy pontosan hogyan technikál a zuhanyzó felújítására, a végeredménynek a legfinomabbnak kell lennie az Ön számára. Végül is a fürdőszobák egy o

A legjobb anyagok kiválasztása a zuhanyzó felújításához

A legjobb anyagok kiválasztása a zuhanyzó felújításához

A tervezés fontos a fürdőszoba végső részleteihez, például a csempe vagy a színekhez. A Vision eltávolításának segítése segít

Ötletek a konyhai terület felújításához

Ötletek a konyhai terület felújításához

Megérti, hogy felújítani szeretné a konyhai területet, valamint hozzáadott értéket, vonzerőt és funkciót is. De a konyhai renovát elindítása előtt

6 innovatív hely a csempe felhasználására a fürdőszobán kívül

6 innovatív hely a csempe felhasználására a fürdőszobán kívül

A zuhanyzó az új csempe nyilvánvaló helye. Azonban a csempe kiváló választás az egész otthonában AP miatt

Tippek a zuhanyzó felújításához a legjobb csempe kiválasztásához

Tippek a zuhanyzó felújításához a legjobb csempe kiválasztásához

A csempe minden fürdőszoba szükséges része. Funkcionális, vízálló, és megemelheti a belső stílust, ha igen

Kreatív módszerek az otthoni szín hozzáadásához

Kreatív módszerek az otthoni szín hozzáadásához

Otthonának festésekor rengeteg módszer van a színes díszítéshez, valamint a styles. Sok kiemelkedő ötlet van,

Padlóválasztás otthona számára

Padlóválasztás otthona számára

A padló kivételesen kulcsfontosságú a ház esztétikájához, valamint a mindennapi kényelemhez. Amikor a padló optián választja

Shareaholic által

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *