biztosít a Digital Spy webhelyről… „A BSKYB új prémium terméke – a„ Sky+ 160 ” – átlagosan 80 órás tárolókapacitást kínál. Ez 399 fontba kerül, és két USB -portnal érkezik a jövőbeni bővítéshez.

A Sky+ 160, az úgynevezett 160 gigabites merevlemez miatt, várhatóan 399 fontért fog eladni, és várhatóan 2004 októberétől érhető el.

Brian Sullivan, a Sky új termékfejlesztésének és értékesítésének igazgatója azt mondta: „A Sky+ átalakítja a TV -t néző módját. A forradalom következő szakasza a Sky+ 160 közelgő bevezetése, valamint a Sky+ Box -os szoftverfrissítés, amely még sokkal nagyobb rugalmasságot, választást és vezérlést kínál növekvő ügyfélkörünk számára.

„A Sky+ tulajdonosok visszajelzése, mert először 2001 -ben indult, fantasztikus volt, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a terméket bárhol elérhetővé tegyük. Az ügyfelek meghallgatása után ezt az új interaktív felvételi és válogatási funkciót, valamint az átlagos 80 órás tárolóhelyet a Sky+ 160 -tal szállítjuk. Ismét a Sky vezet az utat a digitális TV -ben, és a közönséget a TV -ütemtervek irányításába helyezi. ”.

A Sky+ 160 olyan termék, amelyet a fórumok számos felhasználója várt, mivel a Sky+ eredeti bevezetése 2001 -ben. A 160 GB -os lemez használata érdekes: a jelenlegi Sky+ hardvernek csak a lemezkapacitási korlátja 132 GB. És néhányan úgy fogják érezni, hogy a várt 399 GBP – 200 font, mint a standard dobozt, egy kicsit steap -nak tekinthető, tekintve, hogy a 160 GB GBP IDE lemez jelenleg – a gyártó által meghatározott PVR -hez ideális, úgy tűnik, hogy a PVR -hez ideális. Értékesítés a neten 80 font alatt!

A két USB -port érdekes lehet, attól függően, hogy milyen támogatást kínálnak a használatukhoz, és csak az idő ad nekünk képet.

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy nem lesz közvetlen hardverfrissítés, bár a Sky frissítési útvonalat kínálhat a meglévő felhasználók számára a hardver cseréjével. Bízunk benne, hogy sokkal többet láthatunk a termék árairól és sokkal több specifikációs részletről, amikor októberben elérhetővé válik.

Tartsa szemmel a fórumokat a részletekért és a spekulációkért. ”

FORRÁS

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *