A hónap elején, a londoni székhelyű Smart-Home Innovation Startup bemutatta a következő generációs fénykapcsolóikat, aljzatot, távirányítót és a hubot.

[Frissítés – Den átkerült]

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

A Wise Light Switch, a Sonoff WiFi Touch Wall Light Swithes működik az Alexa -val, valamint a Google Home -val, az APP Remote …

1378 vélemény

£ 19.99

Vásároljon az Amazon -on

2

Cambani Sonoff Basic, Sonoff Wise Switch, Wise House Remote Manage Diy Sonoff WiFi Switch modul …

441 áttekintés

£ 64.99

Vásároljon az Amazon -on

3

Cnbingo WiFi Wise Light Switch Munka az Alexa/Google Home-val, időzítővel, többirányú kezeléssel bölcs életből …

420 vélemények

22,38 £

Vásároljon az Amazon -on

Négy év fejlesztési év után a 22 éves Yasser Khattak által létrehozott üzlet, 17 -ben, több mint 5 millió fontot nőtt a finanszírozásban – valamint Robert Watkins -szel (az Amstrad volt vezérigazgatója), amelyet az egyik legtapasztaltabb névbe hoztak. A fogyasztói elektronikai termelésben. A Den megtervezte, tesztelte és kifejlesztette a piacon kínált bölcs ház termékek leginkább befogadó sokféleségét, miközben nem változtatja meg a megjelenést, valamint a házakba már telepített termékek hangulatát.

A Den termékfajta szokásos módon működtethető a falon, Android vagy iOS okostelefon -alkalmazáson keresztül, vagy egy Amazon Echo vagy Google Assistant segítségével.

Hálózathálózat

A DEN az IEEE 802.15.4 protokollt használja, amely egy „alacsony sebességű vezeték nélküli személyes terület hálózat” (LR-WPAN). Ezt a 2,4 GHz-es vezeték nélküli illesztési hálózatot úgy tervezték, hogy együtt létezzen a Wi-Fi-vel, valamint rendkívül hasonló a Zigbee-hez …

Termékeink az IEEE 802.15.4 -en kifejlesztett egyedi vezeték nélküli protokollt használják, amely nemcsak a rendkívül bit energiát használja fel, ugyanakkor lehetővé teszi a socket aljzatok számára, hogy egymással kölcsönhatásba lépjenek egymással. Ezért a fajta meghosszabbítható egy nagy terület lefedésére, feltéve, hogy minden eszköz egy kapcsolt aljzat -aljzat sokféleségén belül van. Javasoljuk, hogy helyezze a hubot a ház központi részébe, majd tegye a legelső aljzatkészletet a hubtól 15 méterre. További aljzatok és kapcsolók telepíthetők egymástól 15 méteren belül.

Megkérdeztük, hogy van -e bármilyen típusú terv, hogy integrálódjon a Zigbee -eszközökkel, mint ahogyan azt mondták nekünk …

A DEN egy egyedi protokollt használ, amely nem interoperábilis a ZigBee Systems -szel. Rendkívül tudatában vagyunk annak, hogy az IoT integráció nélkül, valamint az ökoszisztéma -partnerségek hamis kezdete, valamint arra törekszünk, hogy a jövőben számos, általánosan használt platformot támogassunk, csakúgy, mint az Amazon Alexa, valamint a Google Home támogatása.

PowerNSSUPE

Minden privát aljzat kimenete tartalmaz energiafelhasználási monitorokat, így pontosan láthatja, hogy mekkora energiát használ az egyes készülékek. Maguk a Den eszközök energiafelhasználása kevesebb, mint 1,0 watt az aljzatokhoz, és kevesebb, mint 0,4 watt a fénykapcsolóhoz.

Felhő csatlakoztatva

A Web Hozzáféréshez szükséges, hogy hozzáférhessen az előzetes rendszerkonfigurációhoz, valamint a rendszer kezeléséhez, ha a háztól távol van. Mindazonáltal, ha a ház belsejében van, a rendszer felhő -kapcsolat nélkül működhet, feltéve, hogy pontosan ugyanazon a hálózaton van.

Egy kapcsoló mozgatása

A DEN rendszer talán a leglenyűgözőbb USP-je pontosan az, hogy a kétirányú kommunikáció hogyan valósul meg.

Más rendszerekkel zavart lehet, mivel a fizikai kapcsolók, valamint azok állapota egy alkalmazásban vagy más kezelési szoftver alkalmazásban szinkronban lehet. Mivel azonban a Den a fizikai kapcsoló valóban a falon ráncol, és távolról is működteti. Ezt szabadalmaztatott technológiájuk révén mágnesekkel valósítják meg.

A kattintási zaj A kapcsolók talán az egyetlen enyhe hátránya ennek az ötletnek, bár nehéz pontosan felmérni, milyen hangos az alábbi videók nézése.

A fali telepítési moduloknak 35 mm -es hátsó dobozra van szükségük, valamint egy 10 mm -es adaptert tartalmaznak minden egyes fénykapcsolóhoz, valamint aljzathoz, így még mindig rendben van, ha csak 25 mm -es doboza van.

Az alkalmazás

A DEN alkalmazással rutinálhatja a lámpákat, hogy bekapcsoljon, valamint meghatározott időpontokban. Hasonlóképpen beállíthat több időzítőt és rutinot naponta, minden készülékhez és fénykapcsolóhoz. Megkérdeztük, hogy létezik-e valamilyen jövőbeli terv egy olyan funkcióban gazdag alkalmazáshoz, amelyért fizetni fognak, vagy az alkalmazáson belüli vásárlást stb.?

Arra törekszünk, hogy további funkciókat adjunk az alkalmazásunkhoz, amelyeket hamarosan feltárnak – elkezdhetjük a jövőben további prémium funkciókért tölteni.

Ezután megkérdeztük, hogy vannak -e valamilyen jövőbeli serpenyő a felhőalapú szolgáltatás tagsági díjához?

Lehetséges, hogy a jövőben mindazonáltal bárki, aki megvásárolja termékeinket, mielőtt nyilvánosságra hoznánk, nem követeli meg a fizetést, ha elkezdjük tölteni.

Intelligens címkék

A Den Wise címkék olyan könyvfüggvény, amely egy vékony overlay -t használ, amely a csatlakozó készülék meghatározására helyezkedik el.

Úgy tűnik, hogy használják az NFC / RFID -t, és arra kértük Den -t, hogy magyarázza el többet …

A Den Wise címkéket használják a készülékek és annak elhelyezkedésének meghatározására és nyomon követésére, még akkor is, ha az otthon körül mozog, valamint a különböző den aljzatokból. A bölcs címkék hasonló innovációt használnak, mint az érintés nélküli visszafizetési vagy kagylókártyákban felfedezett, kölcsönhatásba lépnek a den aljzatokkal. Ezek a tökéletes megoldás a készülékek helyének pontos meghatározására, még akkor is, ha mozognak.

Semleges?

A GYIK ellenőrzése úgy tűnik, hogy a jelen modulokhoz semleges kábelre nincs szükség.

Kapcsolóink ​​a meglévő fénykapcsolók közvetlen cseréjét, valamint a Basic UK megvilágítási áramkörökkel való együttműködést jelentik. A könyvet és a védett innovációt használjuk, ami azt jelenti, hogy nincs szükségünk semleges kábelre a hátsó dobozban. A fénykapcsolón azonban van egy Föld terminál, amelyet egy földhuzalhoz kell kapcsolni, hogy a fénykapcsoló működjön.

Megkérdeztük Den -t, hogy az új intelligens dimmer kapcsolójuk, amely garantált a 2019. második negyedévre, semlegesnek kell -e szükségük, de csak azt mondják, hogy…

Az elkövetkező hetekben közzéteszjük a végső dimmer specifikációkat

Integráció?

A Den számára a legutóbbi finanszírozási forduló 2 millió font összegű beruházást eredményezett (az összességet 5 millió fontra hozva), valamint az üzleti kijelentések szerint a pénzt felhasználják a rendszer további integrációinak elérésére.

A legutóbbi finanszírozási fordulót a házhoz tartozó modulok következő fajtájának előállításában fogják felhasználni, amely magában foglalja a Den bölcs dimmer kapcsolókat, a teljes fajta, a Chromed Metal kivitelű fajtával. A pénzeszközöket szintén felhasználják a műveletek és a csapat kibővítésére, hogy lehetővé tegyék a további termékintegrációkat, például a HomeKit -et, valamint ellenőrizzük az esélyeket további integrációval, mint például az IFTTT.

Megkérdeztük Den -t, hogy van -e valamilyen ETA az IFTTT -hez, valamint a HomeKit integrációhoz?

Nincs ETA, csapatunk nehéz a HomeKit -en dolgozik, amely lényegesen összetettebb, mint más integrációk, valamint a jövőben más ökoszisztéma -partnerségeket is bejelentünk.

Összegezve

A jelen termékfajta magában foglalja…

Fénykapcsolók – 39,95 £ -tól

Kettős aljzat -aljzatok – 69,95 £

Den Wise Remote – 29,95 £

Den mozgásérzékelő – 34,95 £

Den Wise Hub – 89,95 £

Starter Pack – 219,95 £ -tól

Den úgy véli, hogy a hagyományos változás és a vezeték nélküli művelet kombinációja kulcsfontosságú lesz a sikerükhöz, valamint európai szabadalmat birtokol.

Termékeiket az Amazon, a Yesss, a CEF, az Edmundsons, a Bew, valamint az Electric Center vásárlására kínálják. További információkért ellenőrizze a linkeket, valamint az alábbi videókat.

getden.co.uk: Az Amazon -tól kínálják

Introducing Den

How to set uP den bölcs fénykapcsoló

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest10
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *