Rendkívül kevés ember gondolkodik a házuk kivetítőjének felállításáról. Volt egy ilyen az AV tér mennyezetén az automatizált házban, figyelembe véve az 1999. évi 50 kilo CRT szörnyet, manapság sokkal sokkal inkább karcsú LCD -ügy volt.

Játszottunk azzal, hogy kivetítőket adtunk hozzá az otthoni más szobákban, így amikor Mpow megkérdezte tőlünk, hogy ki akarjuk próbálni az egyik kis LCD hordozható multimédiás projektorukat, nem tudtunk várni, hogy megkapjuk a kezünket.

Először is, ez nem 4K, sőt a HD House Cinema Stunner. Miközben 1080p -os takarmányt igényel, ez egy olcsó 800 x 480 készülék, amelyet egy kézben tarthat, és bárhová is magával vihet (208 mm x 168 mm x 78 mm – 944 g).

Beállít

A doboz tartalmazza a kivetítőt, az energiát, a távirányítót (az akkumulátorok nem tartalmazzák), a HDMI ólom analóg AV -kábelt és egy kis kézikönyvet.

Gyerekem a Shotgunnak hívta, és így a kivetítő bement a szobájába. Van egy állítható láb az elülső szél mentén, amely lehetővé teszi, hogy felemelje, bár még mindig követelhet egy könyvet vagy valami alatta való hozzáadását, hogy a legjobb szöget kapjon

Rengeteg I/O – kattintson az alábbi képre – beleértve a HDMI -t, valamint a VGA bemeneteket. A kivetítőnek 18 hónapos garanciája van, és az 1200 lumen izzó LED izzó „akár 20 000+ órát” besorol.

Használatban

A dolgok teszteléséhez csatlakoztattuk a Chromecast -ot, segítőkészen van egy 5 V (500 mA) USB -aljzat, amely az ideálból a kivetítő hátulján történő táplálja. Bármit be lehet dugni, amely 1080p -t adhat ki a HDMI -hez, vagy amelynek van VGA -ja.

A beépített hangszóró nem olyan, amit gyakorlatilag használhat, különösen a ventilátor zaján. Vezettünk egy zsinórot a fejhallgató -csatlakozóból a hálószobás szonók bemenetére, valamint tökéletes volt.

A Plex használatával a Chromecast -tal néhány filmet megnéztünk a YouTube -videók mellett, valamint felfedeztük, hogy a kép meglepően kellemes és teljesen használható.

Csak a hálószoba falára vetítettünk, amely nagyszerűen működött. A specifikációk egy 32 ″ -es képet idéznek, amikor a képernyőtől 1,5 méterre egy 120 ″ -es képre halad 3 méteren, így szükség van arra, hogy egy kicsit visszatérjen a falról, hogy a legnagyobb átlós képet kapjon.

Van egy kézi hüvelykujjkerék, amely megváltoztathatja mind a fókuszt, mind a Keystone beállítását (ez a kép elrontja, ha a kivetítő nem merőleges a képernyőre). A távirányító gombok a készítő tetején is másolnak.

Ítélet

Noha ez nem egy divatos HD gép, a kedvezménykódunk alatt nem sokkal több, mint néhány bölcs izzó költsége. Ez egy megfelelő módszer arra, hogy a lábujját a kivetítő világába merítse, néhány laza mozifilm-megtekintéssel vagy SD játékkal.

Íme a részletek arról, hogyan lehet pontosan felhasználni a 10% -os kedvezménykódot, amelyet az MPOW küldött az automatizált házolvasók számára, bár a hét végén lejár.

Elérhető az Amazon -tól

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Kis projektor, Clokowe Portable House Motion Potictor 6500 Lux, Full HD 1080p video projektor …

262 Vélemények

£ 67,99

Legyen az Amazon

2

Kis projektor, VAMVO YG300 PROABLE PROJEKTOR 1080P Teljes HD támogatott, mozifilm -projektor …

2 762 vélemény

69,99 £

Legyen az Amazon

3YABER WIFI projektor kicsi hordozható projektor 6500 lumen 1080p teljes HD projektor [projektor képernyő …

2 509 vélemény

£ 76,49

Legyen az Amazon

Csak vásárolja meg a készítőt az Amazon UK -tól, hogy használja ezt a linket, majd lépjen be a TCNLDOA3 kódba a pénztárnál (a kód érvényes a 2016.10.10 -ig).

xmpow.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *