feltárja, hogy a Lightwaverf bevezette az új L82 Tiny Relay -t, amely ígéretet tesz még arra, hogy még sokkal nagyobb rugalmasságot, kezelést és további bölcs funkciókat hozzon a tartományba.

Az új relé még a Lightwave sok rugalmas eszköze, és a telepítő legszebb haverja, mivel a sokoldalúság sokoldalúságát, és a sokféle felhasználás mind az otthoni, mind a kifelé. Ide tartoznak a vízjellemzők, a garázskapuk és a megvilágító áramkörök, amelyeket vezeték nélkül működtetnek egy könnyűhullámú dimmerből.

A bitmodul egy alapvető 35 mm -es hátsó dobozba illeszkedik, és mindössze 54 mm x 68 mm x 27 mm. Bármely elektromos áramkörhez hozzáadható akár 500 W -hoz, mind be/ki, mind nyitva, megállítva/bezárási/bezárási funkciókat használva.

Ez lehetővé teszi a zuhanyzófények, a vízszivattyúk és a tűzhelyek kezelését a kapukig, és fantasztikus alkalmazás erre a jel a motoros redőnyök felfelé és lefelé történő meghajtására. „Volt-mentes” -t működtet, így be- és kikapcsolja az eszközt az áramkörön anélkül, hogy ténylegesen vezérelné az eszköz energiáját.

A Lightwave azt is kijelenti, hogy ez csak a legelső termék a közelgő bölcs relékek sokféleségében, amelyek mind vezeték nélkül kapcsolódnak a link plusz hubhoz, és kompatibilisek az Apple HomeKit, az Amazon Alexa és a Google Home.

Elérhető az Amazon -tól

Lightwaverf.com: Lightwaverf fajta az Amazonon.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *