Extatikusan megoszthatjuk a Cincy -kalandjainkat (nevetettünk! Sírtam! Kaptunk valamit a repülőtéren!), És már elindítottuk a Pinterest Challenge projektünket, és egy nagyon csodálatos volt egy nagyon csodálatos volt. És miután ez majdnem elkészült (csak el kell készítenie a képeket, és meg kell írnia azt a bejegyzést, hogy sokan folyjanak a CASA -ban – mind a kacsa, mind azon túl is! Azt mondom, hogy a kacsahoz kapcsolódó, mert nos … ezt a furcsa kis fából készült kacsa 4 dollárért egy takarékos áruházban, Richmondban (a Diversity Thrift). Dátum? Ó, körülbelül egy évvel ezelőtt. Igen, haverok, eljutok valamire, miután tizenkét szilárd hónap után a „Gondolkodás arra gondol, hogy felkerüljünk” szakaszban (sokkal többet olvashatsz a furcsa kis haveromról, ezt már a kihívásokkal kapcsolatban). Tehát ezt benyújthatja gyors és * szinte * ingyenes alá (köszönhetően, hogy teljes mértékben támaszkodunk az olyan anyagokra, amelyek már rendelkeztünk). Vagy csak Flynek hívhatja. szerezd meg? Felfújom magam. Ok, most abbahagyom.

Nehéz megmondani a kacsa skáláját a fenti képen, de körülbelül 8 ″ hosszú. Itt van egy egész csomó kézműves festékkel, amely a korábbi projektekből kéznél volt, és ez. És nézze meg, hogyan használtam maszkolószalagot a csíkok készítéséhez a Mallory-n (ő egy tőkés, ugye? Remélem, hogy van, figyelembe véve, hogy a nevét a nem alátámasztott tény alapján választottam meg). Különben is, azok a maszkoló szalagcsíkák azért voltak, mert amint láttam őt a takarékos áruházban, azt gondoltam, hogy szórakoztató lenne egy csomó őrült színnel megcsinálni. Tudom, hogy ez divatosnak hangzik, de számomra Jonathan Adler-ish és Happy-Go-Lucky valamiféle érzés volt. Azt jelzem, hogy nem tudsz szórakozni a fából készült kacsa dekorációjával, hol lehet szórakozni?

Kedvenc videóink

Nehéz elképzelni, de szerettem egy olyan csíkot, mint egy olyan csík, mint ez a tacskó párna (< - kérjük, kattintson erre a linkre, hogy megnézze az oldal nevét, ami arra késztette a vizet az orrból). És ez a csodálatos bejegyzés a tényleges festett kacsákról teljesen táplálta a „Paint It, Paint, Paint” éneket a fejemben. Nem fogok hazudni. Körülbelül tíz perccel a projektem után bámultam erre a forró rendetlenségre. És azt hittem, hogy ez lehet az egyik azok közül, amelyek „tudod, hogy megosztjuk a jó, a rossz és a csúnya… és gyerek van egy szörnyű, hogy van neked!” hozzászólások. Az első kabátnak egyáltalán nem volt fantasztikus lefedettsége, tehát valójában néhányuknak eltartott, hogy nem szörnyűnek tűnjön (utólagos látás = 20/20, feltétlenül meg kell permeteznem ezt a személyt, mielőtt a csíkokat le lehet ragasztani). De végül, miután eltávolítottam a szalagot, és szabadon kezeltem a festetlen területeket, eltérően színes csíkokkal, ez a dapper kis kacsa-barát maradt. Bájos és a legjobb egy óvodai/gyerekszobához/játszószobához, de a konyhában akartam fényképezni, hogy láthassa, hogy valójában felnőtt terekben is élhet. Tudod, mint például, hogy ez az öröm, Jonathan Adler párna feltétlenül csodálatosnak tűnhet a nem-csak a gyerekek szobájában. Legalább olyan színes-hovákhoz, mint én. De ha ez túl sok az Ön számára, akkor csak a saját fa kacsa egyszínű, mint a fényes fehér, vagy a mész vagy a haditengerészet permetezheti a friss centrifugáláshoz. Tudod, mert minden háznak szüksége van legalább egy fából készült kacsara. Valójában szeretem a csíkok hozzáadott hangulatát. Azt hiszem, aranyos a tüskés sárga váza és a színes művészet a felső polcon. És természetesen az a tény, hogy nyakában van egy sertésvágó táblával, a tűzhely felé tartó versenyen felrobbant. Ki tudja, hova fog végződni. Az ilyen kis tárgyak általában a ház körül lépnek, így lehet, hogy a következő konyhai kandallóban lesz, majd a nappali konzoljára kerül. Liba, ott van. Oké, tudom, hogy ez egy szakasz, mert egyértelműen kacsa, de csak meg kellett próbálnom. Mit folytatnak az emberek az utóbbi időben? Mellékesen megjegyzem, hogy valójában nem javaslom, hogy kacsaba kerüljön. Egy kicsit anyám keze, amikor fiatalok voltunk, tehát nem hiszem, hogy szeretnek lovagolni (csak hogy egyértelművé váljon, az anyukám nem próbálta lovagolni, amikor az esemény bekövetkezett). További cikkek a Young House Love -től

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *