tervező szerkesztőből, Lauren Petroff megosztja a NY Now kiállítás belső pillantását.
Minden évben a nyár vége közelében néhány szerkesztő itt, a House & Home-nál indul New York Citybe a kétnapos Blitz-hez, amely most a NY. A kétévenkénti piac és a kiállítás az otthoni, életmódra és ajándéktermékekre összpontosít, és bár a résztvevők többsége a lenyűgöző gyűjtemények vadászatánál, Jen Masseau kollégámmal és a falon való részként is részt vettünk – készen áll arra, hogy meghatározzuk, mi van Új és mi a következő.

Íme néhány kiemelés és közelgő trend a Whirlwind Design Show -ból …

A Joe Cariati által készített, kézzel fújott üveg edények bemutatják a lenyűgöző színtartományt, amelyet a piacon láttunk. Mindig érdekes látni a paletták időbeli eltolódását, és ebben az évben sok telített, mégis földes színek láttak – még a csipkék, a lila és a narancs természetes minőségűek voltak számukra. Ezek a darabok fantasztikus akcentust okoznának minden helyiség számára, figyelembe véve, hogy tompított hangjuk nagyon élhető.

Hasonló színeket azonosítottunk az új piaci áruk, a Sien + Co és a Tantuvi Studio kézműves textiljein (a bal felső saroktól kezdve), és szerette, hogy ezeket a színeket miként kombinálták az egyszerű, mégis grafikus mintákkal.

A minta birodalmában a Manglam Arts (bal felső), a cukor toll (alsó) és a Walter.G (jobb felső) mélyreható textiljei valóban megragadták a szemünket. Globális, finoman évjáratú érzésük olyan technikák jóvoltából jön, mint a blokk-nyomtatás és a batikolt haldoklás.

Sok kreatív asztali mintát is láttunk. Úgy tűnt, hogy a Hawkins New York -i kereskedő inspirál az égi testekből a speciális asztali gyűjteményükben.

Az utóbbi években tendencia mutatkozott az erős kőáruk felé semleges hangon, de rengeteg porcelán-, kerámia- és kínai hajót figyeltünk meg, kézzel festett díszítéssel a show-ban-a váltás jelei.

Tervező: Jill Rosewald, a gránit (felső sor), Malka Dina, Nicholas Newcomb (alsó sor)

A Boho Wall lógások mini-trendek voltak az elmúlt pár évben, de a NY-ban most alig volt makramé. De ez nem jelzi, hogy a falakat elhanyagolták. Csodáltunk számos merész és finom, függőleges felszíni díszítést, amelyben fémek és természetes anyagok szerepelnek.

Tervező: A Dharma ajtó (bal felső), kudarc (jobbra), Anna Karlin (bal alsó)

Noha a kiállításon nem volt kimerítő mennyiségű világítás, volt néhány jelentős darab a kiállításon. Sokan megosztották a vonzó szobrászati ​​minőséget, csiszolt, sötét felületekkel, nem pedig fényes és fényes.

Tervező: Roll & Hill (balra), Gentner (jobbra)

Végül, egy szélesebb körben, Jen és én nagyon sok kerek és folyékonyságot láttunk, amikor a kiegészítőkre vonatkozott. Kortárs és organikus, úgy gondolom, hogy ezek a formák nagy eltérést jelentenek a szögletes kiejtésektől, amelyeket annyira láttunk.

Tervező: Világos + létra (balra), Far & nagy kollektív (jobb felső sarokban), Klein Reid (jobb alsó)

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *